Okul Müdüründen Başkan Yardımcısı Taş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Okul Müdüründen Başkan Yardımcısı Taş'a Teşekkür Ziyareti

Okul Müdüründen Başkan Yardımcısı Taş\'a Teşekkür Ziyareti

Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlk ve Ortaokulu Müdürü Tekin Okumuş ve beraberindeki heyet, desteklerinden dolayı Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’a makamında ziyarette bulundu.

29.09.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlk ve Ortaokulu Müdürü Tekin Okumuş ve beraberindeki heyet, desteklerinden dolayı Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş'a makamında ziyarette bulundu.

Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlk ve Ortaokulu Müdürü Tekin Okumuş, Müdür Yardımcısı Nazan Alkan, öğretmen Ebru Çömezoğlu, memure Serra Şahin ve Okul Aile Birliği Başkanı Oya Tabak, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Tekin Okumuş, okula yapılan desteklerden dolayı teşekkür ederken, bazı ihtiyaçlar için de talepte bulundu. Başkan Yardımcısı İsa Taş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Başkanımız İsmail Baran, eğitim kurumlarına desteğini her zaman gösterdi. Bu konuda sadece geçtiğimiz yıl 10 milyon liralık bütçe eğitime ve eğitim kurumlarının iyileştirilmesine aktarıldı. Bizlerin hedefi, çocuklarımızın eğitimlerini en güzel şekilde geçirmeleri, eğitim gördükleri okullarında sağlıklı, donanımlı, sporcu kimliğe sahip olmaları. Çocuklarımız, bizim en büyük gücümüzdür. İyi eğitimli, değerlerine sahip çıkan ve ülkemizin geleceğini en iyi şekilde savunacak, sporcu bir gençlik oluşturmak için geleceğimize her türlü desteği veriyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okul Müdüründen Başkan Yardımcısı Taş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement