Okul Müdürüne Gözyaşlarıyla Son Veda - Son Dakika
Yerel

Okul Müdürüne Gözyaşlarıyla Son Veda

Adana'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden okul müdürü görev yaptığı okulda düzenlenen törenle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

19.02.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden okul müdürü görev yaptığı okulda düzenlenen törenle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre, dün, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde ailesi ile sabah kahvaltısı sırasında kalp krizi geçirerek ölen İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Selçuk'un cenazesi, bugün Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak görev yaptığı okula götürüldü.

Okul bahçesinde düzenlenen törene katılan İlhami Selçuk'un eşi Hülya Selçuk, kızları Ceren ve Simge gözyaşlarına hakim olamazken, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Adem Akıllı, törende yaptığı konuşmada, 22 yıllık eğitimci olan İlhami Selçuk'un çalışma hayatı boyunca, öğrencilerine "Yunus Emre sevgisi" ile yaklaştığını ifade etti.

"İlhami Selçuk'un vasiyeti üzerine" okulda tören düzenlendiğini belirten Akıllı, şunları söyledi:

"Değerli dostlar, İlhami hocamız ölmeden 10 gün önce öğretmenler odasında arkadaşlara 'Eğer ölürsem okulda tören düzenleyin. Öğrencilerimi son defa göreyim' diye vasiyet etti. Bizde onun vasiyetini yerine getiriyoruz. İnsanları çok severdi. Onun insan sevgisi Yunus Emre'nin insan sevgisinden kaynaklanıyordu. İnsanları asla kırmak istemezdi insanların yanlışlarını söyledikleri kötü sözleri hiç bir zaman kırarak dökerek değil Mevlana'nın hoşgörüsü ile kırmadan dökmeden uygun zaman da ve uygun bir dille söylerdi."

Tabutuna güller atan öğrencileri de Selçuk'un ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Selçuk'un cenazesi daha sonra Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Müdürüne Gözyaşlarıyla Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement