Okullar Hayat Olsun - Son Dakika
Yerel

Okullar Hayat Olsun

Okullar Hayat Olsun

Milli Eğitim Bakanlığı,Okullar Hayat Olsun Projesi''Ordu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu'nda başarı ile uygulanıyor.

11.07.2012 11:57  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından uygulamaya konulan "Okullar Hayat Olsun Projesi" Ordu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu'nda başarı ile uygulanıyor.

Ordu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu bahçesine Ordu Tenis İhtisas Kulübü(OTİK) tenis kortu yaparken, bir de buz pisti açıldı. OTİK tarafından vatandaş ve öğrencilere Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu bahçesinde tenis kursları verilirken, geçtiğimiz hafta Antalya Tenis İhtisas Kulübü kortlarında düzenlenen

8-9-10 yaş yaz kupası turnuvasında OTİK sporcuları Umut

Çağın Laçin consolationda birinci, Arda Şimşek ana tabloda mücadele ederken 10 yaş kızlarda Zehra Zülal Gürler de başarılı maçlar çıkartarak Ordu'ya döndü. Ordu Tenis İhtisas Kulübü antrenörü Elif Çelebi, Okullar hayat bulsun projesinin çok iyi bir proje olduğunu söylerken; "Bu kort okullar başlayınca öğrencilere kalacak. Böyle bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yaz aylarında boş kalan okul bahçeleri bu proje ile gerçekten hayat bulmuştur" dedi.

'OKUL BAHÇELERİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLDİ."

OTİK Başkanı Sibel Yılmaz ise "Bu proje ile yaz döneminde boş duran okul bahçeleri çok güzel bir şekilde değerlendirilmiştir."dedi. Başkan Yılmaz, " Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında buraya bir kort yaptırdık ve eğitimlerimizi burada sürdürüyoruz.

Öncelikle Antalya'dan başarılı sonuçlar ile Ordu'ya dönen sporcularımızı kutluyorum. Bu sporcularımızın ileriki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Okullar Hayat Olsun Projesinin çok yerinde bir proje olduğu yaz ayında boş duran okul bahçelerimizin bu proje ile çok güzel bir şekilde değerlendirildiğini görüyoruz." diye konuştu.

'Okullar Hayat Olsun Projesi'nde başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Okul Müdürü Beşir Çiçek ise "Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim okulu dolu dolu bir eğitim yılı geçirdi. Yaz ayında ise burada bir kort alanını OTİK'e verdik. Burada hem halkımız hem öğrencilerimiz OTİK'ten güzel bir şekilde faydalanıyorlar. Burada kurs alan öğrencilerimiz Antalya'dan derece alarak döndüler. Antrenör, başkan ve sporcuları kutluyorum.

Okullar hayat olsun projesi kapsamında büyük bir başarı elde ettik. Buz pistimizde açıldı. Biz eğitim ve öğretimin yanı sıra kültürel ve sosyal hayata önem veren bir okuluz." şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Hayat Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement