Okullar Ligi'ne Elmalı ve Korkuteli de Dahil Olacak - Son Dakika
Güncel

Okullar Ligi'ne Elmalı ve Korkuteli de Dahil Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Okullar Ligi'ne bu yıl Elmalı ve Korkuteli'nden öğrenciler de katılacak.

23.10.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Okullar Ligi'ne bu yıl Elmalı ve Korkuteli'nden öğrenciler de katılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi'nin 2017-2018 tanıtım toplantısı Büyükşehir Belediyesi hizmet binası nikah salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim uzmanı Hami Dorul, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Özbek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yavuz Gürhan, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mutlu, her yıl artan öğrenci sayısıyla Okullar Ligi'nin büyüyerek devam ettiğini belirtti.

Mutlu, " Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, oryantring branşlarının yanı sıra bu yıl masa tenisi branşını da dahil ettik. Her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin malzeme tedarikleri gerçekleştirilecek, okullardan öğrenciler alınacak, gıda ve sıvı takviyeleri yapılacak. Katılım gösterdikleri branşlar ölçüsünde toplarımız ve antrenman yeleklerimiz temin edildi." ifadelerini kullandı.

Antalya'nın spor yapan öğrenci sayısında Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Gürhan da, "Türkiye ortalaması yüzde 12'lerde, biz yüzde 32 oranlarını yakalamış bir iliz. Okullar Ligi ile sporla tanışan, spor yapan, kötü alışkanlıklardan uzaklaşan çocuklarımızın sayısını bizlerin koordinesi, sizlerin enerjisiyle arttırabiliriz." açıklamasında bulundu.

Toplantıda merkez ilçelerin katıldığı Okullar Ligi'ne bu yıl Elmalı ve Korkuteli'nden öğrencilerin katılmasına da karar verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullar Ligi'ne Elmalı ve Korkuteli de Dahil Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement