Okullara Bilgisayar Laboratuarı Desteği - Son Dakika
Güncel

Okullara Bilgisayar Laboratuarı Desteği

Okullara Bilgisayar Laboratuarı Desteği

Küçükçekmece Belediyesi, eğitime olan desteğini sürdürüyor.

05.11.2018 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, eğitime olan desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki 6 okula bilgisayar laboratuvarı kazandırıldı.

Küçükçekmeceli öğrencilerin daha rahat ve son teknoloji ile ders çalışmalarını amaç edinen Küçükçekmece Belediyesi bu konudaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Küçükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, ilçede bulunan Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu, İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu, Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Liselerine ve Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu, Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu ile İkitelli Ortaokuluna toplamda 100 bilgisayar vererek laboratuvar açtı. Küçükçekmeceli öğrenciler ise hizmetlerine sunulan laboratuvarlarda bilgisayarlardan faydalanarak ders çalışmanın konforunu yaşadı.

"Gençlerimizin eğitimine yatırımlarımız devam edecek"

Konuyla ilgili konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, "Küçükçekmeceli öğrencilere, gençlere eğitim konusunda her zaman desteğimiz devam edecek. Gençlerimiz ne kadar iyi olursa bizler de o kadar iyi oluruz" dedi. Yeni bilgisayarlarını kullanan okul öğrencileri ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okullara Bilgisayar Laboratuarı Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement