Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği - Son Dakika
Spor

Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği

Okullararası Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Basketbol Birinciliği'nde, erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.

18.03.2016 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullararası Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Basketbol Birinciliği'nde, erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çankırı'da gerçekleştirilen şampiyona, final maçlarıyla tamamlandı.

Erkeklerde Vecihibey Ortaokulu, finalde Özel Çayyolu Anafartalar Ortaokulunu 58-25 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Kızlarda ise Bahariye Ortaokulu, Bayrampaşa Ortaokulunu 38-35 mağlup ederek birinciliği elde etti.

Maçların ardından düzenlenen törende şampiyon olan takımlar kupalarını aldı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti.

Müsabakalara toplam 16 takımın katıldığını belirten Aslan, "Yaklaşık 230 öğrencimiz şampiyonada mücadele etti. Çok renkli bir organizasyon oldu. Ortaya konan güzel maçlar için sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Velilerin de ilgili olduğunu ifade eden Aslan, "Velilerimiz çok güzel bir şekilde takımlarını destekledi. Bu destekleri dolayısıyla kendilerini kutluyorum. Renkli görüntüler ortaya çıkardılar" diye konuştu.

Öğrenciler açısından bu tür organizasyonların önemli olduğunu kaydeden Aslan, "Bu tür organizasyonlar öğrencilerimizin gelişiminin önünü açar. Bu anlamda çok önemsiyorum. Şampiyon olan takımlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement