Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Okullarda Karne Heyecanı

2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Kumluca'daki okullarda karne töreni düzenlendi.

09.06.2017 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Kumluca'daki okullarda karne töreni düzenlendi.

Kumluca Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Cumhuriyet Savıcısı Osman Belen, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Kara, bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelindiğini, eğitim öğretim yılı boyunca çok çalışarak yorulan öğrencilerin tatil yaparak bu yorgunluklarını gidereceklerini söyledi.

Yaz tatili boyunca öğrencilerden kitap okumalarını isteyen Kara, böylece hem tatilin daha eğlenceli geçeceğini hem de yıl boyunca öğrendikleri bilgileri pekiştirerek, bir sonraki yılın eğitim öğretimine de hazırlık yapmış olacaklarını belirtti.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de ilçede 66 okulda yaklaşık 14 bin 600 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü ve bugün itibarıyla okullardaki öğrenciler başta olmak üzere öğretmen ve idarecilerin yaz tatiline gireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kara ve diğer protokol üyeleri, öğrencilere öğretmenleri tarafından hazırlanan karneleri ve çeşitli hediyeleri dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement