Okullarda yüz yüze eğitim başladı - Son Dakika
Güncel

Okullarda yüz yüze eğitim başladı

İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'ndan görüntüler Öğrenci velilerinin bina girişinde beklemesi Öğrencilerin okul binasına girişi AYDIN - Aydın'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün...

21.09.2020 10:55  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'ndan görüntüler

Öğrenci velilerinin bina girişinde beklemesi

Öğrencilerin okul binasına girişi AYDIN - Aydın'da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde bugün başlatıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda bugün başlatıldı.

Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül'de gerçekleştirilecek uyum programı okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda "1 gün yüz yüze eğitim" şeklinde olacak.

Aydın'ın İncirliova ilçesindeki İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu'nda da öğrenciler; öğretmenlerin gözetiminde maske ve mesafe kurallarına riayet ederek sınıflara alındı.

Öğrenciler bina girişinde dezenfektan kullanılması için uyarıldı. Öğrenci velilerinin de okul binası önünde heyecanlı olduğu görüldü.

Okullarda yüz yüze eğitim başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullarda yüz yüze eğitim başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement