Okuma İstekli Çocuklar", Ünlülerle İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Okuma İstekli Çocuklar", Ünlülerle İftar Yaptı

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın desteğiyle Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çocukları aralarında sporcu, iş adamı ve oyuncuların bulunduğu isimlerle bir araya getirdi.

01.07.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın desteğiyle Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çocukları aralarında sporcu, iş adamı ve oyuncuların bulunduğu isimlerle bir araya getirdi.

TOÇEV'den yapılan açıklamaya göre, iftara Ali Koç, Erkan Petekkaya, Emre Kızılırmak, Sema Öztürk, Fatma Toptaş, Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Güzel, Saruhan Hünel, Elif Ece Uzun, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin ve Salih Uçan katıldı.

Adıyaman, Mardin, Ankara ve İstanbul'dan çocukların aileleriyle katıldığı programda, çocuklar hayranı oldukları futbolcu ve oyuncularla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, etkinlikte yaptığı konuşmada, vakıf kurulduğundan bu yana çocukların eğitimine verdikleri değer kadar, onların sosyal bireyler olarak yetişmesini de önemsediklerini belirtti.

Uygun, özellikle şehir dışından gelen çocukların, iftarın yanı sıra İstanbul'u gezme olanağına sahip olmalarının etkinliğe ayrı değer kattığını aktardı.

Çocuklarla tek tek ilgilenen ve hepsiyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektiren Ali Koç da çocuklara, Rahmi Koç Müzesi'ni birlikte gezme teklifinde bulundu.

Etkinlikte, programa Adıyaman'dan katılan Esra'ya doğum günü sürprizi yapıldı. Oyuncular Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Fatma Toptaş, Cem Cücenoğlu ve Emre Kızılırmak da çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okuma İstekli Çocuklar', Ünlülerle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement