Okur ve Derici'den Sağlıkevi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Okur ve Derici'den Sağlıkevi Ziyareti

Okur ve Derici\'den Sağlıkevi Ziyareti

Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr.

23.06.2013 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur ve Nazilli Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici, Nazilli'deki bazı sağlık evlerini ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Okur ve Derici, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak, sağlık evlerindeki eksikliklerin yerinde tespit edilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması amacıyla ziyaretlerin yapıldığı belirtildi. Vatandaşın sıkıntı ve isteklerini yerinde dinlemenin faydalı olduğunu söyleyen Dr. Şenol Okur ve beraberindekiler Kızıldere Aile Sağlığı Merkezinde de incelemelerde bulundular.

Vatandaşlarla köy kahvesinde sohbet eden Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur; "Sağlık evlerimizin önleyici sağlık hizmetleri konusunda önemi büyüktür. Aile hekimlerimiz gezici sağlık hizmeti verirken köylerimize kadar gidiyorlar ve buradaki vatandaşlarımızın kontrollerini sağlık evlerinde gerçekleştiriyorlar. İlçe ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı, daha modern binalarda hizmet almasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızın ve muhtarlarımızın görüşlerini alıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz, böylece nasıl daha iyi hizmet sunabileceğimize karar verebiliyoruz. Bununla birlikte vatandaşlarımızın da Aile Sağlığı Merkezi'ndeki ve sağlık evindeki personelimize sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi.

2012 yılında Halk Sağlığı Müdürlüğünün çalışmaları ile Nazilli'deki Beyerli Sağlık Evi, Hasköy Sağlık evi, Bayındır Sağlık evi, Demirciler Aile Sağlığı Merkezi ile Pirlibey Aile Sağlığı Merkezi binalarının bakım ve onarımlarının tamamlandığını belirten Dr. Hakan Derici, sağlık evleri ile ilgili çalışmaların 2013 yılında da devam etmekte olduğunu belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okur ve Derici'den Sağlıkevi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement