Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

İki erkekle yaptığı ilginç dansın videosunu sosyal medyadan paylaşarak kimi kesimin tepkisini çekse de büyük ilgi görmeyi başaran Didem Soydan kimdir?

23.07.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TASARIMCILARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ MANKEN

Türkiye'nin en iyi mankenlerinden biri olan , 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Soydan'ın ailesi Bulgar, Yunan ve Arnavut göçmeni karma bir yapıya sahip.

Üniversite yıllarında çalıştığı bir mağazada, 2004 yılında Ümit Ünal tarafından keşfedilerek modellik teklifi alan Didem Soydan, bir ay sonra ''La Russie'' defilesinde boy gösterdi ve birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı ilerleyen Soydan, Türkiye'nin birçok modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen ''Fashion Week'' defilelerinde tasarımcıların en sık seçtiği modeller arasına adını yazdırdı ve birçok defilede baş mankenlik yaptı.

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

CALZEDONİA SUMMER SHOW'UN İLK TÜRK MANKENİ

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan'da podyuma çıktı. Böylece Calzedonia Summer Show'da podyuma çıkan ilk Türk manken olarak adını duyurdu.

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

CEM ADRİAN'IN KLİBİNDE OYNADI

Şarkıcı ile yaşadığı ilişki medyada büyük yankı uyandırdı. 2012 yılından itibaren dizi, klip ve filmlerde oynamaya başladı. 5 Şubat 2015 tarihinde piyasaya çıkan 'ın albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan "Yalnızlık" şarkısına çektiği klipte Didem Soydan'da rol aldı.

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

AMERİKA'YA YERLEŞTİ

Didem Soydan, 2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Mert Öcal birlikte oynama şansı yakaladı. Kariyer hayatına ABD'de devam etmek isteyen Didem Soydan, Temmuz 2016'da New York'taki bir modellik ajansı ile anlaşma imzalayarak oraya yerleşti.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Aşk Yeniden

2014 - Mutlak Adalet

2013 - Güzel Çirkin

2013 - Aramızda Kalsın

2012 - Uçurum

2012 - Bir Hikayem Var

Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir?

Son Dakika Güncel Olay Dansın Sahibi Didem Soydan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement