Oldies But Goldies - Son Dakika
Kültür Sanat

Oldies But Goldies

Oldies But Goldies

Yıllar içinde Babylon'un en sevilen partilerden biri haline gelen Oldies But Goldies, 25 Şubat'ta yine müdavimlerini bekliyor.

25.02.2017 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar içinde Babylon'un en sevilen partilerden biri haline gelen Oldies But Goldies, 25 Şubat'ta yine müdavimlerini bekliyor.

Pop'tan Rock'a, Disko'dan Funk'a, Rock'n Roll'dan Hip-Hop'a uzanan müzik yelpazesiyle ABBA'dan Michael Jackson'a, Depeche Mode'tan Madonna'ya, Snap'ten Donna Summer'a birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan parti dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkarıyor. Murat Beşer ve Murat Abbas'ın seçtiği şarkılar, Engin Eraydın'ın görselleri eşliğinde Babylon'da!

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Oldies But Goldies - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi
    23:19 Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Haluk Levent, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konserine çok sayıda kişi katıldı ve Levent'in en sevilen parçalarını seslendirmesiyle müzikseverler eşlik etti. Levent'in performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi
    21:33 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına '11 İlin Türküsü' konseri gerçekleştirildi. Nazende Çoksesli Korosu tarafından hazırlanan etkinlikte, depremin ardından yaşananlar anlatıldı ve afetten etkilenen illere özgü şarkılar seslendirildi.

  • Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı
    21:13 Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı

    Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilikleri tarafından düzenlenen Avrupa Film Günleri'nin galası Ankara'da yapıldı. Galada, Ukraynalı Maryna Vroda'nın yönettiği 'Bozkır' filmi gösterildi. Büyükelçi Bodnar ve Büyükelçi Meyer-Landrut konuşma yaparak Ukrayna'ya desteklerini dile getirdi. Avrupa Film Günleri, Ankara, İstanbul ve birçok şehirde gösterime girecek.

  • Notre-Dame Katedrali, 5 yıl sonra yeniden açılıyor
    17:06 Notre-Dame Katedrali, 5 yıl sonra yeniden açılıyor

    Fransa'nın başkenti Paris'te 5 yıl önce çıkan yangında hasar gören ünlü Notre-Dame Katedrali, 8 Aralık'ta yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Katedralin yeniden inşa çalışmaları 2022'de başlamış ve 250'den fazla firma ile yüzlerce sanatçı, mimar ve uzmanın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yangının nedeni ise henüz belirlenememiştir.


Advertisement