Öldürülen Belediye Personeline Eşinden Son Veda - Son Dakika
3.Sayfa

Öldürülen Belediye Personeline Eşinden Son Veda

Öldürülen Belediye Personeline Eşinden Son Veda

Mersin’in Erdemli ilçesinde gece geç saatlerde bıçaklanarak öldürülen belediye personeli için Erdemli Belediyesi önünde tören düzenlendi.

02.08.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde gece geç saatlerde bıçaklanarak öldürülen belediye personeli için Erdemli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törende ölen Hanifi Ural'ın 2,5 aylık eşi Esra Ural'ın eşine son vedası yürekleri burktu.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi sahilinde yaşandı. İddiaya göre, yan yana iki işletmenin çalışanları arasında gece geç saatlerde sözlü tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında belediye çalışanı Hanifi Ural aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Hanifi Ural, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emniyet güçleri başlattıkları geniş çaplı soruşturmada olayla ilişkisi bulunan 1'i kadın toplam 6 kişiyi gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

Ural için belediye önünde tören düzenlendi

Belediye çalışanı Hanifi Ural'ın cenazesi önce Erdemli Devlet Hastanesi morguna, canaze işleminin ardından da belediye bahçesine getirildi. Burada Ural'ın eşi Esra Ural ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, böyle acı günlerde belediye çalışanlarının saflarını dahada sıklaştırmasının istedi.

Tollu, "Her bir arkadaşımız daldan bir yaprak misali koparken, onların yakınları, aileleri, Erdemli belediyesi'nin şefkatli kollarındadır. Birçok arkadaşımız belediyecilik görevini yaparken şu ya da bu manada aramızdan ayrıldılar. Ama biz onların yakınlarına, onların geçmişlerinin tamamına sahip çıktık. Hanifi Ural kardeşimizin emaneti de bizim emanetimiz. Onun emanetinide en iyi şekilde koruyacağımız kollayacağımızı buradan herkesin bilmesini isteriz" dedi.

Konuşmaların ardından dua edildi.

Dua sonrası Hanifi Ural'ın eşi Esra Ural tabuta sarılıp, gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını belediye personeli teselli etti.

Belediye çalışanı Ural'ın cenazesi Alata Mezarlığında kılanan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Öldürülen Belediye Personeline Eşinden Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

  • Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi
    10:43 Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran bir şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

  • Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem
    10:42 Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem

    Bilecik Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan drone denetimlerinde, emniyet şeritlerini kullanan bir araç sürücüsüne 6 bin 439 TL trafik idari para cezası uygulandı. Sürücü, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma, kar mücadelesi, kaza incelemesi, genel güvenlik ve asayişin sağlanması gibi durumlar dışında emniyet şeritlerini ve banketleri kullanmaları' maddesine aykırı davrandığı için cezalandırıldı.

  • İzmit'te Kasap Dükkanında Pompalı Tüfekle Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
    10:41 İzmit'te Kasap Dükkanında Pompalı Tüfekle Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kasap dükkanında çıkan kavgada, M.A. isimli şüpheli pompalı tüfekle ateş açarak bir kişiyi yaraladı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, kaçan şüpheli ise polis tarafından yakalandı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın
    10:39 Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek.

  • Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı
    10:39 Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı

    Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde yapılan aramada gözlük kabının içerisine gizlenmiş 97,2 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli T.B. gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı
    10:37 İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

    Beyoğlu'nda çalıştığı mekanda işi bırakıp başka bir mekanda işe başlayan DJ, eski patronları tarafından tehdit edildi. İş çıkışı Esenyurt'taki evine giden DJ, eski patronunun tuttuğu tetikçi tarafından saldırıya uğradı. Adamın eski patronlarının geçmişte de müşterileri silahla mekandan kovaladıkları ortaya çıktı.

  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi
    10:33 Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi

    Avustralya'nın Sydney kentindeki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının terör eylemi olduğu açıklandı. Saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, saldırganın 16 yaşında olduğu belirtildi. Bu saldırı, ülkede son 3 gün içinde gerçekleştirilen ikinci bıçaklı saldırı olarak kaydedildi.


Advertisement