Son dakika haberleri | MUĞLA Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemiş - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | MUĞLA Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemiş

Son dakika gündem haberine göre Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemişMUĞLA'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından dövülüp göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar (25) parka kaçıp kurtulmak istediği, dövülüp geri götürüldüğü ortaya çıktı.

11.09.2020 10:03  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemiş

MUĞLA'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından dövülüp göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar (25) parka kaçıp kurtulmak istediği, dövülüp geri götürüldüğü ortaya çıktı.

Muğla'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından dövülüp göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Şenpınar'ın parka kaçıp kurtulmak istediği ortaya çıktı. Bir apartmanın güvenlik kamerasınca görüntülenen o anlarda, sevgilisinden kaçan Zeynep'in binadan koşar adımlarla çıktığı görüldü. Kemaloğlu ise Zeynep'in peşinden gidip kaçtığı eve geri getirdiği gözlendi. Görüntüler mahkeme dosyasına eklendi. Zeynep Şenpınar'ın ailesinin avukatı Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, "Ortaya çıkan görüntülerde Zeynep'in sabahın ilk saatlerinde evden kaçtığı, ardından Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından getirildiği ortada. Bu görüntüler mahkeme dosyasına girdi, Ayrıca katil Zeynep'i parkta da darp etmiş. Parkta ta kan izlerinin bulunuyor. Bu detay da dosyaya girdi. Katilin, öldürme konusunda ne kadar istikrarlı ve kararlı olduğu apaçık görülüyor" dedi.

GÖRNÜTÜ DÖKÜMÜ:

Zeynep Şenpınar'ın geri getirilme görüntüsü güvenlik kamerası

Haber- Kamera: Hasan AKYILDIZ/ MUĞLA, (DHA)

Son dakika haberleri | MUĞLA Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemiş
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | MUĞLA Öldürülen Zeynep Şenpınar parka kaçıp kurtulmak istemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement