Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi

Kocaeli'de yaşayan Yaşar Koç isimli vatandaş, 5 ay önce koronavirüsten vefat eden eşine mevlit yapmak için hazırlıklara başladı. Muhtardan sandalye talebinde bulunduktan sonra tarlasına giden Koç, traktörün devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi.

17.08.2021 19:48  Güncelleme: 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te koronavirüs nedeniyle 5 ay önce vefat eden eşine mevlit hazırlığı yapan vatandaşın, traktör altında kalarak can vermesi büyük üzüntüye neden oldu.

MUHTARDAN SANDALYE İSTEDİ

Sabah 12.00 sıralarında İzmit Tepeköy Mahallesi Dere Tepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 ay önce korona virüsten ölen eşinin Eda Koç'un ardından mevlit yapmak isteyen Yaşar Koç (77), muhtardan hazırlıklar için sandalye talebinde bulundu. Cumartesi günü yapılacak mevlit için hazırlıklarını sürdüren Koç, evine 200 metre mesafede bulunan Dere Tepe mevkiinde bulunan tarlasını kontrol etmek için traktörü ile tarlaya doğru yola çıktı.

Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi

HABER ALAMAYAN YAKINLARI BULDU

Tarlanın girişinde Koç'un kontrolünden çıkan traktör, devrilerek ters döndü. Devrilen traktörün altında kalan Koç ise olay yerinde feci şekilde can verdi. Koç'tan uzun süre haber alamayan yakınları ise yaptıkları araştırmanın ardından Koç'un en son tarlaya gittiği bilgisine ulaştı. Tarlaya giden yakınları, Koç'u devrilen traktörün altında hareketsiz kanlar içinde yatarken buldu. Koç'un yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi.

Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Koç'un hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin çalışması sonucu traktörün altından çıkarılan Koç'un cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi
Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Koronavirüsten ölen eşine mevlit yapmaya hazırlanan adam traktörün altında can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti
    15:44 Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti

    Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesinde meydana gelen ev yangınına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı. Yangında evde maddi hasar meydana geldi.

  • Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü
    15:41 Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü

    Karabük'ün Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir aracın çarptığı otomobil kontrolden çıkarak apartmanın bahçesine düştü. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün panikle kazayı bildirmesi ve çevredeki vatandaşların yardıma koşması yer alıyor.


Advertisement