Olimpiyatlarda Spice Girls Sürprizi - Son Dakika
Magazin

Olimpiyatlarda Spice Girls Sürprizi

Olimpiyatlarda Spice Girls Sürprizi

1990'lı yılların en ünlü gruplarından biri olan, çıkardıkları albümler satış rekorları kıran Spice Girls grubu, olimpiyat oyunları için yeniden bir araya....

22.07.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1990'lı yılların en ünlü gruplarından biri olan, çıkardıkları albümler satış rekorları kıran Spice Girls grubu, olimpiyat oyunları için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, grup üyelerinin olimpiyatların kapanış töreninde sahne almaya yüzde 95 oranında onay verdiklerini söyledi. Olimpiyat komitesi resmi bir açıklama için bir süre daha beklemeyi tercih ediyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Olimpiyatlarda Spice Girls Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti
    11:08 K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti

    K-Pop yıldızı Park Bo Ram, yeni müzik projesi üzerinde çalışırken arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis soruşturma başlattı ve otopsi talep etti. Bo Ram, son 10 yılda K-pop'ta öne çıkan bir figürdü ve yakın zamanda yeni müzik projeleri üzerinde çalışıyordu. Hayranları derinden sarsıldı ve genç yaşta kaybettikleri için üzüntülerini dile getirdi.

  • Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri
    11:06 Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

    1985 yılında çekilen 'Keriz' filminin Aksaray'ın Gücünkaya köyünde oynayan köy halkı, hatıralarını anlattı. Kemal Sunal'ın Türkiye'yi güldürdüğü ama kendi hiç gülmediği belirtildi. Filmin çekildiği köyde halen Yeşilçam'ın izleri görülebilmektedir.

  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi
    10:30 Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi

    Hadise, Kıbrıs'ta sahneye çıktığı bir konserde alttan görüntü alan bir kameramana tepki gösterdi. Şarkıcı, sahnede yaptığı konuşmada, bu tür konulara artık susmayacağını belirtti ve hayranlarından tam not aldı.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

  • 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil
    09:09 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil

    5 yaşına giren oğluna milyonluk araç aldığı söylentisiyle adından söz ettiren Kenan Sofuoğlu, eleştirilerin ardından sessizliğini bozdu. Oğluna araba almadığını söyleyen Sofuoğlu, "Araç bizim değil, arkadaşım doğum gününde kullansın diye süsleyip piste getirdi" dedi.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.


Advertisement