Olin Edirne Genel Menajeri Yiğitsoy Açıklaması - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Genel Menajeri Yiğitsoy Açıklaması

"Çok sıkıntılı geçen bir sezonun ardından ligde kalıp, önümüzdeki sezonda 5. kez Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olmaktan çok mutluyuz"

09.05.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olin Edirne Basketbol Takımı Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, sıkıntılı geçen bir sezonun ardından, gelecek sezon 5. kez Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yiğitsoy, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan bazı sorunlar nedeniyle lige sorunlarla başladıklarını, başantrenör Cem Akdağ ile transfer sezonunun kapanmasına yakın anlaşma sağladıklarını ve takımı kısa sürede oluşturduklarını anımsatıp, şunları kaydetti:

"Yeni hocamız Akdağ ile birlikte yeni sezonda hedefimiz takımımızı Beko Basketbol Ligi'nde tutabilmekti. Çok sıkıntılı geçen bir sezonun ardından ligde kalıp önümüzdeki sezonda 5. kez Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olmaktan çok mutluyuz. Diğer takımlar 6-7 yabancı, devşirme oyuncular ve oldukça geniş Türk oyuncu rotasyonu ile mücadele ederken biz sadece 3 yabancı ve az sayıda tecrübeli yerli oyuncu ile sahada yer aldık. Diğer tüm rakiplerimiz sezon içinde kadrolarına takviye yaparken biz bunu gerçekleştiremedik.

Bütün bunların tek nedeni bütçemizin oldukça mütevazı bir seviyede olmasıydı. Bu şartlarda ve rakiplerimizden oldukça dezavantajlı bir ortamda ligi 8 galibiyet alarak tamamlamamız ve ligde kalmamız, çok zor koşullar altında görevi kabul eden hocamız Sayın Cem Akdağ, teknik heyet ve kadromuzda yer alan tüm basketbolcu kardeşlerimizin başarısıdır. Hepsine canı gönülden, tek tek teşekkür ediyoruz. Hepsi, takımımızı Beko Basketbol Ligi'nde tutarak çok büyük bir başarıya imza atmışlardır."

Yiğitsoy, takımın ana sponsoru ve onursal başkanı Edip Ağaoğulları, kulüp başkanı Vedat Kumuşoğlu ve taraftara da teşekkür etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Olin Edirne Genel Menajeri Yiğitsoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement