Olin Edirne Lig ve Avrupa'da İddialı - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Lig ve Avrupa'da İddialı

Olin Edirne Lig ve Avrupa\'da İddialı

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne'nin antrenörü Gökhan Taştimur, "Hem Avrupa'da hem de ligde iddialıyız" dedi.

29.08.2011 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımı Olin Edirne'nin antrenörü Gökhan Taştimur, "Hem Avrupa'da hem de ligde iddialıyız" dedi.

Bu yıl kez Challange Cup'a katılacaklarını belirten Gökhan Taştimur, sezon bitiminde küçük olumsuzluklar yaşadıklarını, ancak çok çabuk toparlanarak işleri yoluna koyduklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Çok keyif verici bir kadro oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Son transferimiz genç oyuncu Fırat Töz oldu ve bu oyuncu ile transferi noktalamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz kadro canla başla çalışıyor. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. İddialı ve hedefleri olan bir insanım. Bu da bana önümüzdeki sezon daha üst seviyede mücadele edeceğimizi söyletiyor. "

SEZON ÖNCESİ KAMP İTALYA'DA

Lig ve Avrupa kupalarına günde 2 idman yaparak hazırlandıklarını ifade eden Gökhan Taştimur, kamp yapmak için İtalya'nın Bormio kentine gideceklerini açıklarken şöyle dedi:

"Birinci etap çalışmalarımızı tamamladık ve 4–14 Eylül arası İtalya'nın Bormio kentinde kampımız ve hazırlık maçları dönemimiz başlıyor. Hemen arkasından Türkiye Kupası, Lig ve Avrupa kupası start alacak. Geçen yıl koyduğumuz hedeflerin daha üzerine çıkmak istiyoruz. Yeni kulvarımız Euro Challange Cup ise gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. "

TAKIM YENİDEN KURULDU

Olin Edirne geçtiğimiz sezon yaşadığı mali sıkıntıların ardından kadrosundaki 14 oyuncudan sadece Davud Kamer ile yeniden sözleşme imzaladı. Takım kaptanı Ege Taşpınar'ı takım menajerliğine getiren Olin Edirne yaklaşık 2 milyon liraya Mustafa Abi, Görkem Sönmez, Erhan Yetim, Mahir Bayrak, Yiğitcan Vardal, Uğurcan Aksoy, İvan Lilov, Vladimir Stimac, Polat Kocaoğlu, Ogün Sevinç, Wes Wilkinson, Chris Wright, Levent Yavuz ve Fırat Töz'ü transfer etti.

İLK MAÇI GALATASARAY'LA

Beko Basketbol Ligi'ndeki ikinci sezonuna 15 Ekim'deki Galatasaray maçı ile başlayacak olan Olin Edirne, Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçını da yine kendi evinde 9 Kasım tarihinde oynayacak. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin Edirne Lig ve Avrupa'da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement