Olivia Newton John Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Olivia Newton John Kimdir?

Olivia Newton John Kimdir?

Ünlü şarkıcı Olivia Newton John , İngiliz ve ABD basınında çıkan öldüğüne dair haberleri yalanladı. Peki, Olivia Newton John kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

04.01.2019 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

John Travolta ile oynadığı "Grease" filmiyle aklımızda kalan güzel şarkıcı Olivia Newton John, geçtiğimiz günler 3. kez meme kanserine yakalandığını açıklamıştı. Uzun süredir ses çıkmayan Newton için ABD ve Avustralya'da ölüm haberleri yayılmıştı. Olivia Newton, sessizliğini bozup ölümü hakkındaki haberleri yalanladı. Haberler için, "Öldüğümle ilgili haberler oldukça abartılıyor" açıklamasında bulundu. Peki, Olivia Newton John kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

OLİVİA NEWTON KİMDİR?

26 Eylül 1948 tarihinde Cambridge İngiltere'de dünyaya gelen Olivia Newton-John, 5 yaşından sonra İngiltere'den Avustralya'ya babasının işi sebebi ile göçtüler.

Olivia Newton John Kimdir?

"EUROVİSİON YARIŞMASI"NDA DÖRDÜNCÜ OLDU

15 yaşında ülkesine annesi ile yaşamak için geri gelen Newton, 26 yaşında Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Long Live Love" adlı seslendirdiği şarkı ile İngiltere'ye dördüncülük kazandırdı. 1 yıl sonra bir dostunun tavsiyesi üzerine şarkıcılık kariyeri adına ABD Los Angeles'ta yaşamaya başladı. 1984 yılında oyuncu Matt Lattanzi ile dünya evine giren Newton, bir çocuk annesidir. 1995'te Matt Lattanzi ile boşanan güzel şarkıcı, 2008'de iş adamı John Easterling ile tekrar evlilik hayatına başladı. ABD'de başarı basamaklarını çifter çifter atlayan Newton, 1978'de John Travolta ile birlikte "Grease" adlı müzikalde başroldü.

Olivia Newton John Kimdir?

SORUNLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Başarısının ardından 1992 yılında kötü bir haber alan Newton, meme kanseri tedavisine başladı. Kanseri yenerek hastalığının üstesinden gelen güzel şarkıcı, diğer hastalara da yardım etmek amacıyla ikinci vatanı olan Avustralya'da bir kanser araştırma merkezi inşa etti. Hayatla güçlü mücadelesinden vazgeçmeyen Newton, 2005'te uzun süredir birlikte olduğu kameraman Dro'nun Kaliforniya açıklarında denizde bir balıkçı teknesindeyken kaybolduğu haberini aldı. Sorunların peşini bırakmadığı Olivia Newton, 2017 yılında ise tekrar kansere yakanlandığını açıkladı.

Son Dakika Magazin Olivia Newton John Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement