Ölmeztoprak, Türkiye Gazetesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ölmeztoprak, Türkiye Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Ölmeztoprak, Türkiye Gazetesi\'ni Ziyaret Etti

AK Parti 22. Ve 23. Dönem Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, “Günümüzün silahlarından olan yayıncılık politikası, ülkemiz için önemlidir” dedi.

26.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, "Günümüzün silahlarından olan yayıncılık politikası, ülkemiz için önemlidir" dedi.

Türkiye Gazetesi'nin 45'nci yaşına girmesi nedeniyle Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu'yu ziyaret edip hayırlı olması temennilerini ileten Malatya eski Milletvekili Fuat Ölmeztoprak," Türkiye Gazetesi'nin 45'nci yılını kutlar daha nice başarılı yayınlar yapmasını temenni ederim" diyerek özetle şunları söyledi:

"Basın günümüzde önemli bir güç. Günümüzün silahlarından olan yayıncılık politikası, ülkemiz için önemlidir. Çünkü, gezi olaylarında gördük. Türkiye'deki küçük bir hareketi uluslar arası basın Türkiye aleyhine kullanıp, pireyi deve yaptılar. Türkiye'nin itibarı ve ülkenin giden iyi gidişatını bozmak isteyenlere karşı başta basın organlarına önemli görevler düşüyor. İşte bu noktada, milletin ve devletin yanında olan Türkiye Gazetesi, düzgün çizgisi ile her zaman takdirleri toplamıştır."

Türkiye Gazetesi Malatya bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Kadim dostum, sevgili ağabeyim. Ülkemizin önemli kanaat önderlerinden 22. ve 23. Dönem Malatya milletvekilimiz sayın Fuat Ölmeztoprak Beyefendi'nin Gazetemizin 45.kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.Her yıl olduğu gibi bu yıl da sevincimizi paylaştıkları için kendilerine müteşekkirim. Gazetemiz, milli ve manevi değerlere bağlı, kuruluşundan bugüne sahibi değişmeyen tek gazete olması münasebetiyle basın sektörümüzde önemli bir yere sahiptir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölmeztoprak, Türkiye Gazetesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement