Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel - Son Dakika
Emlak

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen\'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Henüz birkaç aylıkken televizyon sektörüne atılan Olsen ikizlerden Ashley’nin ikiz kardeşiyle birlikte yürüttüğü Elizabeth&James ve The Row adı altında iki lüks giyim markası bulunuyor. Kazancının bir kısmını New York’ta gayrimenkule yatırmayı alışkanlık haline getiren Ashley Olsen’ın son gözde apartman dairesinin tabii ki zenginlerin uğrak noktası Manhattan’da olduğunu tahmin etmek hiç zor değil. Manhattan’ın Greenwich köyünde bulunan oldukça ferah ve masif döşeme, 280 metrekarelik devasa dairenin; moda tasarımcısı ve stil ikonu Ashley

01.06.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henüz birkaç aylıkken televizyon sektörüne atılan Olsen ikizlerden Ashley'nin ikiz kardeşiyle birlikte yürüttüğü Elizabeth&James ve The Row adı altında iki lüks giyim markası bulunuyor. Kazancının bir kısmını New York'ta gayrimenkule yatırmayı alışkanlık haline getiren Ashley Olsen'ın son gözde apartman dairesinin tabii ki zenginlerin uğrak noktası Manhattan'da olduğunu tahmin etmek hiç zor değil.

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Manhattan'ın Greenwich köyünde bulunan oldukça ferah ve masif döşeme, 280 metrekarelik devasa dairenin; moda tasarımcısı ve stil ikonu Ashley Olsen'ın yanında pek çok cafcaflı elbiseye de ev sahipliği yaptığı aşikar.

Eski Dünya ile Yeni Dünya'yı Harmanlayan Bir Mimari

Aslen 1898'de inşa edilen ve sanat galerisi olarak kullanılan 8 katlı bina, 2014 yılında New York bölgesinin ünlü imarcılarından Edward Minskoff tarafından 26.6 milyon dolara satın alınarak lüks apartman dairelerine dönüştürülmüş olsa da yapı hala Fransız Beaux-Arts mimarisinden esinlenen görünümünü koruyor.

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Fransızca'da güzel sanatlar anlamına gelen Beaux-Arts mimarisi, özellikle 1880-1930 yılları arasında Amerika'ya damga vurmuş bir mimari tasarım olarak dikkat çekmiş ve Amerikalı zenginler tarafından zenginliklerini gösterme amacı ile kullanılıyordu. Günümüzde ise Ashley Olsen gibi Eski Dünya şıklığını arayan ünlülerin dikkatini çekmeyi başaran binada yer alan dairelerde, aynı eski zamanlarda olduğu birbirinden zengin ve ünlü isimler oturuyor.

Bilindik Apartman Dairelerinden Oldukça Farklı

Ashley Olsen'ın dairesinin güzel ve özgün detayları arasında iç içe geçmiş ceviz ağacı döşemeleri, açıkta kolonlar, 3.50 metre tavan yüksekliği, Fransa'da el üfleme camdan yapılmış kapılar ve ihtişamlı bir şömine bulunuyor. Oldukça ferah bir tasarıma sahip olan dairenin odaları; Olsen'ın misafirlerini ağırladığı çok geniş bir oturma odası, kemerli kiremit tavanlı bir mutfak ve neredeyse balo düzenlenebilecek büyüklükte bir yemek odasından oluşuyor.

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

İki yatak odasına sahip olan dairenin  büyük yatak odasında ise Ashley Olsen'ın sayısız kıyafetini denediği devasa bir giyinme odası, yorucu günlerin ardından rahatladığı Calacatta mermerinden bir banyo ve Modern Sanatlar Müzesi'nden özel olarak getirtilen mermerler kullanılarak dekore edilen bir makyaj odası yer alıyor.

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel

Dairenin Ashley Olsen tarafından alış fiyatına baktığımızda, Olsen'ın pek çok yeteneği arasında pazarlık yapma yeteneğinin de hiç fena olmadığı görülüyor. İlk liste fiyatı tam 8.650.000 dolar olan Greenwich dairesinin fiyatı, bir yıl içinde alıcı bulunamayınca 7.750.000 dolara kadar düşmüş. Tam da bu noktada devreye giren Ashley Olsen, sıkı bir pazarlık yaparak bu muhteşem daireyi kendisi için kelepir olarak ifade edilebilecek bir rakam olan 6.750.000 dolar karşılığında satın almış.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Olsen İkizlerinden Ashley Olsen'in Evi Kendisi Kadar Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement