Ölü bulunan adamın katili, kuzeni çıktı! ''Sen kadın satıyordun, aynı soy ismi taşıyamam" deyip vurmuş - Son Dakika
3. Sayfa

Ölü bulunan adamın katili, kuzeni çıktı! ''Sen kadın satıyordun, aynı soy ismi taşıyamam" deyip vurmuş

Adana'da evinin bahçesinde ölü bulunan 63 yaşındaki İsmail İgeç'in katili yeğeni olarak tanıtan Gökhan isimli kişiden şüphelenirken şahsın yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Boş arsada bulunan İgeç'in polis tarafından arandığı, bu nedenle kuzeni İsmail İgeç'in evinde saklandığı öğrenildi. Öte yandan Gökhan İgeç'in olay günü birlikte alkol aldığı İsmail İgeç'i "Sen daha önce kadın satıyordun. Seninle aynı soyismi taşıyamam" deyip vurduğu ileri sürüldü.

23.09.2021 10:45  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 21 Eylül'de saat 09.00 sıralarında yaşanan olayda, komşuları, haber alamadıkları İsmail İgeç'i (63) merak edip, evine gitti. Bahçe kapısından içeri giren komşuları, İgeç'in kanlar içinde yerde hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan kontrolde İgeç'in, pompalı tüfekle vurulduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Komşuları, kendisini İsmail İgeç'in yeğeni olarak tanıtan Gökhan İgeç'in (39) bir haftadır yanında kaldığını söyledi. Olaydan bir gün önce akşam saatlerinde birkaç el silah sesi duyduklarını, ancak İgeç'in sürekli havaya ateş açmasından dolayı şüphelenmediklerini belirten komşuları, Gökhan İgeç'in aynı saatlerde evden ayrıldığını gördüklerini iddia etti.

KUZENİNİN EVİNDE SAKLANIYORMUŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Gökhan İgeç'in yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Gökhan İgeç'i Şehit Duran Mahallesi'nde boş bir arsada yakaladı. Emniyete götürülen Gökhan İgeç'in, bir süre önce boşandığı eşi S.B.'yi (36) çocuklarına bağırdığı için darbettiği, kadının da şikayetçi olması üzerine İgeç'in, polis tarafından arandığı, bu nedenle kuzeni İsmail İgeç'in evinde saklandığı öğrenildi. Emniyete götürülen İgeç, alkol alırken taştığı kuzenini öldürdüğünü itiraf etti ve sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

"SEN DAHA ÖNCE KADIN SATIYORDUN"

Olay günü Gökhan İgeç'in, birlikte alkol aldığı İsmail İgeç'e, "Sen daha önce kadın satıyordun. Seninle aynı soy ismi taşıyamam" diyerek kavga ettiği, daha sonra da pompalı tüfekle vurduğu öne sürüldü. Cinayeti itiraf eden Gökhan İgeç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ölü bulunan adamın katili, kuzeni çıktı! \'\'Sen kadın satıyordun, aynı soy ismi taşıyamam" deyip vurmuş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ölü bulunan adamın katili, kuzeni çıktı! ''Sen kadın satıyordun, aynı soy ismi taşıyamam' deyip vurmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement