İzmir'deki Kanalizasyon Çukurları Ölüme Davetiye Çıkarıyor - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'deki Kanalizasyon Çukurları Ölüme Davetiye Çıkarıyor

İzmir'in Çiğli ilçesinde havadan görüntülenen kapaksız kanalizasyon çukurları ölüm saçıyor.

25.05.2017 11:10  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölüm çukurları havadan görüntülendi... Kanalizasyon çukurları ölüm saçıyor

Vatandaşlar önlem alınmasını bekliyor

İSTANBUL - İzmir'in Çiğli ilçesinde yürüdüğü esnada üzeri kartonla örtülen rögara düşen genç kızın ardından Kağıthane Arıcılar mevkiinde ölüm saçan kapaksız kanalizasyon çukuru havadan görüntülendi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, "Birisi düşse daha iyi mi olur?" diyerek isyan etti.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, yürürken üzeri kartonla örtülen yaklaşık 2 buçuk metre derinliğindeki rögara düşen 17 yaşındaki İpek Belevi'nin yaralanmasının ardından Kağıthane Hamidiye Mahallesi Arıcılar mevkiinde, ölüme davetiye çıkaran kapaksız bir kanalizasyon çukuru havadan görüntülendi. Yolları toz ve toprak içerisinde olan ve gecekonduların sık olduğu bölgenin içler acısı hali de kameralara yansıdı. Metrelerce derinliği olan çukur ise çevrede yaşayan vatandaşları ölümle burun buruna getiriyor. Belediye yetkilileri tarafından hiçbir tedbirin alınmadığı gözlenen bölgede adeta faciaya davetiye çıkartan çukur, bölgenin aydınlatmasının olmamasıyla birlikte tehlikeyi daha da artırıyor. Her türlü canlıya tehlike saçan çukurun üstünün tamamen açık olması, etrafında ise çukurun parçalanmış beton kapağının durması yetkililerin insan hayatına verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

"Birisi düşse daha iyi mi olur?"

Bölgede yaşayan Naciye Demir, "Ben kanalizasyonu burada açık görünce Kağıthane Belediyesini arayarak, 'Gelin bunu yapın, birisi düşse daha iyi mi olur?' dedim. Onlar da 'tamam' dediler ama ne geldiler ne de yaptılar. Burası Kağıthane Belediyesi'ne bağlı, yaklaşık 6 ay önce aradım. Biri düşse ölür, buranın 5 metreden fazla derinliği var. Biri öldükten sonra yapacak bir şey kalmıyor. Şimdiye kadar düşmedi ama açık olunca insanlar düşebilir. Düşebilirler de kim olsa buraya düşer" dedi.

İzmir\'deki Kanalizasyon Çukurları Ölüme Davetiye Çıkarıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'deki Kanalizasyon Çukurları Ölüme Davetiye Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi
    11:12 Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi

    Erzincan'da yapılan bir araç aramasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 523 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamlarca soruşturma devam etmektedir.

  • Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    11:11 Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Çukurören Mahallesi'nde Mükerrem Akça'ya ait olan traktör tarlada çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek bahçeye sıçramasını önledi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

  • Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    11:09 Adana'da bir ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde çıkan yangında bir evde maddi hasar oluştu. Yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayın çıkış sebebini araştırıyor.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ataşehir'de Motosikletli Silahlı Saldırıya Uğradı
    11:09 Ataşehir'de Motosikletli Silahlı Saldırıya Uğradı

    Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından durdurulan bir motosikletli silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan motosikletli sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti
    11:09 Antalya'da Psikolojik Sorunları Olan Genç İntihara Teşebbüs Etti

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Arnavutköy'de kafa kafaya çarpışan kazada 1 kişi hayatını kaybetti
    11:08 Arnavutköy'de kafa kafaya çarpışan kazada 1 kişi hayatını kaybetti

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı tutuldu.

  • Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:03 Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba, oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti. Definecilerin kimlikleri belirlenirken, cenazeler JAK ve AFAD ekiplerince mağaradan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı
    11:03 Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı

    Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde 44 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

  • Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
    11:00 Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

    Beypazarı ilçesinde meydana gelen olayda, apartman otoparkında bulunan bir otomobilde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekileri ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan araç ise kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.


Advertisement