Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi - Son Dakika
Sinema

Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi

Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi

Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

07.09.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıradan bir hayat yaşayan üniversite öğrencisi Tree'nin hayatı, maskeli bir katil tarafından şaşırtıcı bir şekilde değişir. Katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree, mucizevi bir şekilde hiç yaşanmamış gibi aynı günün sabahına uyanır. Öldürüldüğü günün tüm detaylarını ve korkunç sonununu tekrar tekrar yaşamaya başlar. Ta ki katillinin kimliğini ortaya çıkarana kadar.

Başrollerinde Jessica Rothe, Israel Broussard ve Ruby Modine'in yer aldığı in yönetmen koltuğunda Christopher Landon oturuyor. Senaryoyu ise Landon ile birlikte Scott Lobdell kaleme aldı.

Yönetmen: Christopher Landon

Senaryo: Christopher Landon, Scott Lobdell

Oyuncular: Jessica Rothe, Israel Broussard , Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken, Jason Bayle, Phi Vu , Donna DuPlantier, GiGi Erneta, Tenea Intriago, Rob Mello , Cariella Smith, Billy Slaughter, Pamela Kay, Julia Holt, Emily LaGroue, Victoria Van Fleet, Lindsey G. Smith, Blaine Kern III, James Miller, Ron M. Pattes, Tran Tran, Jeffrey Patrick, Alexander Christopher Jones, Caleb Spillyards, Brady Lewis, Ramsey Anderson, Missy Hall, Quintin McKemie II, John Garcia

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Happy Death Day

Yapımcı Firma: Blumhouse Productions

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 13.10.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement