Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi - Son Dakika
Güncel

Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi

Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi

Denizli'de, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, yolcu otobüsünün arkadan çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

22.09.2011 01:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, yolcu otobüsünün arkadan çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında, Ankara Karayolu Pamukkale Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet Sabuncu'nun kullandığı 09 SS 598 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta, Recep Beyaz yönetimindeki 27 BE 751 plakalı kamyonun arkasında durup, yeşil ışığın yanmasını beklemeye başladı. Bu sırada, hızla geldiği ileri sürülen Ruhi Cönger'in kullandığı 01 B 5228 plakalı yolcu otobüsü duramayıp, yeşil ışığın yanmasını bekleyen Sabuncu'nun içinde bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Kamyonla otobüs arasında ezilerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Sabuncu ve yanında bulunan arkadaşı Ahmet Özler' (58) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolünde Ahmet Özler'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Sabuncu, ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı. Sabuncu'nun sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Otobüs şoförü Ruhi Cönger kazadan sonra gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'da olay yerine gidip kaza hakkında bilgi aldı. Yolda yapılan incelemede otobüse ait olduğu ileri sürülen yaklaşık 75 metre fren izi tespit edildi. Kayseri'ye giden otobüsün yolcuları şans eseri yara almazken, şok yaşadılar. Yolcular uzun süre başka bir otobüsün gelmesini bekledi. Bodrum'dan Kayseri'ye giden Cönger'in kullandığı otobüsün Aydın'da kırmızı ışıkta bekleyen başka kamyonete hafif şekilde çarptığı ve maddi hasarlı kazaya karıştığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement