Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı

Ölüm tehdidi aldığını gözyaşları içinde çektiği bir videoda anlatan ve "Bana sahip çıkın" diyerek yardım isteyen sosyal medya fenomeni Dilan Koç'un şikayet dilekçesi ortaya çıktı. Koç dilekçesinde, 'Sana tecavüz edeceğim, kafanı kesip ormana atacağım' tehditler aldığını şeklinde ifade verdi.

09.04.2021 18:47  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya fenomeni Dilan Koç, gözyaşları içinde çektiği bir videoda ölüm tehdidi aldığını söyleyerek "'Seni öldürüp parçalara bölüp, tecavüz edip, ormana atacağız' diyorlar. 'Senin baban yok' diyorlar. Evet benim babam yok öldü. Bana sahip çıkamaz doğru ama siz bana sahip çıkın. Ben ölmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Kendisine ölüm tehdidinde bulunduğunu iddia ettiği şahıslar hakkında şikayetçi olan fenomenin dilekçesi ortaya çıktı.

DİLEKÇEDE TÜM YAŞADIKLARINI ANLATTI

Dilan Koç şikayet dilekçesinde sosyal medya hesaplarından reklam yaparak geçimini sağladığını söyleyerek, "Yaklaşık 3 hafta önce sosyal medya hesabım Tiktok üzerinden canlı yayın yaptığım esnada annemin eski tanıdığı Fatma Alanç isimli kişi yayınıma bağlandı ve bana dalga geçer gibi 'naber lo' 'hello' gibi şeyler yazdı. Ben de ona 'yayınımdan çıkar mısın?' dedim ve yayınımı kapattım. Kısa süre sonra evde annem Dilber ile bulunduğum esnada Fatma'nın gelini Zeynep Alanç annemi aradı. Anneme 'Dilan'ın bütün sosyal medya hesaplarını kapattıracağım. Tanıdığım hackerlar var' dedi. 10 dakika sonra Zeynep'in kayınvalidesi Fatma Alanç annemi aradı 'sizin derdiniz ne? Sizin ateşiniz başınıza vurmuş. Sizin ne olduğunuz belli' dedi" şeklinde ifade verdi.

"BÜTÜN ÇOCUKLARIMA SENİ TECAVÜZ ETTİRİP PARÇALARA AYIRIP ORMANA ATACAĞIM"

Zeynep Alanç'ın bir yakınının kendisini aradığını söyleyen fenomen Dilan Koç, "Ben 'Zeynep benimle uğraşıyor. Videolarımı şikayet ediyor. Geçimimi buradan sağlıyorum. Ekmeğimle oynamayın" dedim. Ardından Zeynep Alanç'ın kayınvalidesi Fatma beni arayarak, 'Benim 7 tane oğlum var. Bütün çocuklarıma seni tecavüz ettirip parçalara ayırıp parçalarını ormana atacağım' dedi. Ben de kendisine 'karakola gideceğim' dedim. Fatma bana 'karakol da benim hükumet te benim' dedi" ifadelerini kullandı.

"SAHİPSİZSİN BABAN YOK"

Kısa süre sonra Zeynep Alanç'ın eşi Sidar'ın kendisini aradığını ve küfürler ettiğini söyleyen fenomen Koç, "Sana tecavüz edeceğim, kafanı kesip ormana atacağım' dedi. Eşi Zeynep ise küfürler ederek, 'Ben Vanlıyım sahipsizsin baban yok' dedi. Bu konuşmaların bir kısmını kayıt altına aldım. Zeynep, Sidar ve Fatma Alanç'tan şikayetçiyim" şeklinde ifade verdi. Sosyal medya fenomeni ayrıca dilekçesinde 'Önleyici tedbir kararı' istediğini de beyan etti.

Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ölüm tehdidi alan sosyal medya fenomeninin şikayet dilekçesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • duygulandim...: vallahi duygu somurusu ulan banane sizin nerden ekmek parasi kazandiginizdan veya tehdit edilisinizden ne hale dustu toplum... 16 6 Yanıtla Neydim Ne olacağım demeyi neden unuttuk..: Gerçekten bu tehditleri yapmaya kimin hakkı var..aynısı size olsa yine böyle düşünür müydünüz...Allah ım herkesi herzaman iyi merhametli inancı yüreği temiz insanlarla karşılaştırsın..Sözlere söylemeden önce siz hakim olursunuz...Söyledikten sonra artık o sözler sizin sahibinizdir..vebali de günahı da sevabı da size ait oluyor..Acaba şu bazı insanların örnek aldığı fenomen dizileri artık RTÜK bir gözden geçirse iyi olmaz mı.. 0 0
  • Sade: Dağbaşı mı Türkiye ? Savcısı hakimi, polisi, jandarması nerede bu memleketin ? 12 1 Yanıtla islam ahlakını muslumana aşılamassan: dur sorup gelem prenses 5 7 mustafa: adliyede 0 0
  • 564546: HEPİNİZ TİKSİNTİ VERİYORSUNUZ ARTIK. 7 0 Yanıtla
  • AHMET: hiç samimi gelmedi duygu sömürüsü yaparak parayı götürmek sizin işiniz üçkagıtcı tiktokcular 6 0 Yanıtla
  • R3: Reklam kokan hareketler 2 1 Yanıtla
  • Yazık : Yazık hepsine tehtid edene de edilip bu hale kendini getirene de çok yazık 2 0 Yanıtla
  • Mistafa: Beleş reklam 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement