Ölümden Dönen 4 İşçi İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Yerel

Ölümden Dönen 4 İşçi İçin Kurban Kesildi

Ölümden Dönen 4 İşçi İçin Kurban Kesildi

Tıkanan kanalizasyonu temizlemeye çalışırken çıkan metan gazı yüzünden zehirlenerek ölümden dönen 4 işçi için kurban kesildi.

08.07.2013 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tıkanan kanalizasyonu temizlemeye çalışırken çıkan metan gazı yüzünden zehirlenerek ölümden dönen 4 işçi için kurban kesildi. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesi çalışanları kendi aralarında topladıkları para ile aldıkları 2 adaklık koyunu geçtiğimiz hafta içinde yaşanan talihsiz kazada metan gazından zehirlenen 4 işçi için kurban etti.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 4 işçi geçtiğimiz hafta içerisinde tıkanan kanalizasyonu temizlemeye çalışırken çıkan metan gazından zehirlenerek Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardı. Ölümden dönen işçiler yapılan tedaviler sonrasında iyileşerek tekrar işlerine başladılar. İşe başladıkları gün çalışma arkadaşlarının ve müdürlüğe bağlı çalışanların kendi aralarında topladıkları para ile aldıkları 2 adet kurbanı kesti. Fen İşleri şantiyesinde kesilen kurbanın başında, kaza ve belaların defi için dua edildi. Nazilli Belediyesi Fen İşleri şantiyesinde gerçekleşen kurban kesimine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Belediye iş sendikası Başkanı Hidayet Yaman, Belediye iş sendikası sekreteri Sezgin Özpınar, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, Haluk Öztürk, İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Daire Müdürleri ve işçiler katıldı.

ÖLÜMDEN DÖNEN İŞÇİLER DE KATILDI

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çalışan işçilerden 4 kişinin işleri başında yaşadıkları talihsiz kaza nedeni ile çok üzüldüklerini, bundan sonra bu tür kazalara fırsat vermemek için iş güvenliği konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Küçük dikkatsizliklerin ve gerekli önlemlerin önceden alınmamış olmamasının hayati riskler taşıdığını, yaşanan bu olayla da görüldüğünü ifade eden Alıcık "Hayati risk taşıyan kazanın meydana gelmesi işçilerin hem moralini bozmuş hem de endişelendirmiştir. Tabi ki de bu olay hepimizi fazlasıyla üzdü ve endişelendirdi. Gözle görünen ve görünmeyen her türlü kaza ve belalardan muhafaza için kurban kestik, dualar ettik. İnşallah bundan sonra Allahın izni ile böyle kötü iş kazaları yaşanmaz. Kazada zehirlenen 4 arkadaşımıza ailelerine ve arkadaşlarına tekrar geçmiş olsun diyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölümden Dönen 4 İşçi İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement