'Ölümle Dans' Geliyor - Son Dakika
Magazin

'Ölümle Dans' Geliyor

Beklenen Film 'Ölümle Dans' Sonunda Gösterimde

30.03.2007 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEKLENEN FİLM 'ÖLÜMLE DANS' SONUNDA GÖSTERİMDE

Stephen J. Anderson'ın yönettiği 'Robinson Ailesi', animasyon türünde.

'Meet the Robinsons'ta teknolojik araç gereçlere tutkuyla bağlı olan ve o güne kadar tanımadığı ailesini bulma umudunu hiç kaybetmeyen Lewis adlı dahi bir çocuğun öyküsü anlatılır.

Ancak Lewis'in çıktığı yolculuk, onu aklına hayaline gelmeyen bir yere, imkansız kavramının sözlüklerden çıktığı geleceğin dünyasına götürecektir.

Wilbur Robinson adlı esrarengiz bir yabancıyla tanışmasından itibaren Lewis'in zaman yolculuğu başlar. Bu yolculuk sırasında başka hiçbir aileye benzemeyen bir aileyle; geleceğin dünyasının Robinson ailesiyle karşılaşır.

Robinson ailesinin üyeleri ele ele vererek Lewis'in limitsiz potansiyelini ve benliğinin derinliğindeki sırları keşfetmesine yardımcı olurlar. Ancak bu inanılmaz yolculuk sırasında şeytana bile şapkasını ters giydirecek kadar kötü ruhlu bir düşmanla çatışmak zorunda kalacaktır.

Bu düşman, Lewis'in evine gidiş yolunu çalan şeytan ruhlu Şapkalı Adam Bowler'dan başkası değildir. Filme özel hediyeler kazanmak için tıklayın!

' Paris, Seni Seviyorum'

Romantik türdeki filmde Paris'te aşk her yerdedir. Barlarda, kafelerde, Eyfel Kulesi'nin altında, metroda hep aşk vardır. Paris, seni seviyorum'u izlemeden önce, kendinizi bu kenti daha önce hiç hayal etmediğiniz bir şekilde görmeye hazırlamalısınız.

Çünkü bu filmde dünyanın en çok alkışlanan film yönetmenlerinin gözüyle göreceksiniz Paris'i. Paris, seni seviyorum için çok sayıda uluslararası yönetmenden Paris'te geçen romantik bir hikaye anlatmaları istendi.

Projeye katılan tüm yönetmenler, Paris'in zengin sinematografik tarihine rağmen, geriye bakmaktansa, Paris'i bugünkü haliyle, beyaz perdeye hiç taşınmamış yönleriyle aktarmayı yeğlediler. Bu nedenle "Paris, seni seviyorum" farklı sosyal sınıflar, kuşaklar, kültürler ve atmosferlerin karışımı. Her yönetmenin, kentin çeşitli yerlerinde geçen farklı yaşam kesitleri sunduğu sevinç, ayrılık, beklenmedik garip rastlantılar ve her şeyden çok aşka dair hikayelerden oluşan gibi bir film.

Yönetmenler: Bruno Podalydes, Gurinder Chadha, Gus Van Sant, Joel ve Ethan Coen, WSalles - Daniela Thomas, Christopher Doyle, İsabel Coixet, Nobuhiro Suwa, Sylvain Chomet, Alfonso Cuaron, Olivier Assayas, Oliver Schmitz, Richard La Gravenese, Vincenzo Natali, Wes Craven, Tom Tykwer, Frederic Auburtin - Gerard Depardieu, Alexander Payne Oyuncular: Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche, Steve Buschemi, Gerard Depardieu , Bob Hoskins , Maggie Gyllenhaal, Willem Dafoe.

'Ölümle Dans'

Jon Keeyes'in yönettiği filmde Michael Madsen, Arnold Vosloo , Tamer Karadağlı rol alıyor.

Aksiyon, gerilim türündeki filmde Duca şirketine ait bir ofiste çalışanların maaşlarını çalan dört soyguncu polis tarafından kuşatılır.

Acımasız bir çatışma sonrasında soyguncular, sokağın karşısındaki kafeye sığınmak zorunda kalır. Kafede ise iki azılı katil bulunmaktadır.

Polisin kuşatması altındaki durum, iki katilin herkesi rehin alıp kontrolü ele geçirmesiyle daha da karışık bir hal alır.

Katiller soygunculardan birini öldürürler ve diğer ikisini – Sam (Edward Furlong) ve Nadia (Bai Ling) – kafedeki kontrol onların üstündeymiş gibi rol yapmaya zorlarlar.

Dışarıda ise polis dedektifleri Rick Devlin (Arnold Vosloo) ve Catherine Pulliam (Yelda Reynaud), rehinelerin serbest bırakılması için çalışırlarken, karanlık işadamı Nicolea Duca (Tamer Karadağlı) ve arabulucu federal ajan Lind (Michael Madsen) yetkiyi ellerine alır.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin 'Ölümle Dans' Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement