Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, koronavirüsü yendi - Son Dakika
Spor

Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, koronavirüsü yendi

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'ta 10 Mart'ta koronavirüse yakalanan Başkan Evangelos Marinakis, koronavirüsü yendi.

24.03.2020 22:58  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da herkesi günden güne etkileyen koronavirüs ile ilgili Olympiakos'tan flaş bir açıklama geldi. Yunan ekibi, 10 Mart'ta koronavirüs testleri pozitif çıkan kulüp başkanı Evangelos Marinakis'in hastalığı yendiği açıklandı.

Olympiakos'tan yapılan açıklamada, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, bu hastalıkla olan savaşı kazandı ve hastalığı yendi. 52 yaşındaki başkan Marinakis'in bünyesinde an itibariyle hiçbir semptom kalmadı." ifadeleri kullanıldı.

Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, koronavirüsü yendi

Son Dakika Spor Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis, koronavirüsü yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Zirto: Yo yo doktorlara ikramiye filan vermeyin doktor lar birişe yaramıyor can kurtarmıyor canını riske atmıyor imamlara verin çok işe yarıyor lar 3 12 Yanıtla Yoyoyo: Hekel candır o daha çok hayat kurtarır heryere dikilmesi lazım 4 1 Kenan: bronz büst daha çok hayat kurtarıyor herşey bir yere kadar 2 1
  • Yeliz: Imamlardan bukadar çok karin agriniz var anlamış degilim 3 2 Yanıtla
  • Taylan : Seninde doktorlarla bir karın ağrın var herhalde 3 1 Yanıtla
  • Malesef: Virüse yazık olmuş. 0 0 Yanıtla
  • Yeliz: Doktorlar baş taci hepsi ne ayri minten duyarim kendi evladım saglikci sizin gibilerin din ve imamlarla ugrasmasi tuhaf bukadar nusibet basimizda dolanirken cahil arap toplulugu gibi Allahin dini ile İslam'la ugrasmak niye 0 0 Yanıtla
  • Yazıyorum: Millet coranayla boğuşuyor,bunlar doktor imam kavgasındalar,allahım akıl versin hepinize. 0 0 Yanıtla

Advertisement