Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi

Euroleague Final Four'da Olympiakos, CSKA Moskova'yı 82-78 mağlup etti ve finale yükselen ilk takım oldu.

19.05.2017 20:44  Güncelleme: 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Euroleague Final Four ilk karşılaşmasında CSKA Moskova ile Olympiakos karşı karşıya geldi. İki ekip arasındaki mücadele son saniyeye kadar nefesleri kesti.

İlk çeyreğe Rus temsilcisi hızlı başladı. 9-9 gidilen tv molasından sonra üstünlüğü ele alan CSKA, 9-0 seri yaptı. İlk çeyrek 18-12'lik skorla tamamlandı.

CSKA HIZLI BAŞLADI

İkinci çeyrekte de oyuna hakim olan taraf CSKA Moskova'ydı. Rus ekibi farkı çift hanelere çıkarmıştı ancak ilk yarının bitimine 0.2 salise kala Olympiakos 3 sayılık basketi buldu. İlk yarı soyunma odasına 40-33 CSKA Moskova üstünlüğüyle gidildi.

OLYMPIAKOS AYAĞA KALKTI

Üçüncü çeyrekte Olympiakos oyundaki dengeyi sağladı. Çeyrek sonuna kadar Yunan ekibi farkı azaltmayı başardı. Final periyotuna 64-60 CSKA Moskova üstünlüğüyle gidildi. Final periyotunda ise Olympiakos fırtınası vardı. Yunan temsilcisi, önce aradaki farkı kapadı; daha sonra da öne geçti.

PAZAR GÜNÜ FİNAL VAR

Mücadelenin son dakikasına 76-79 Olympiakos üstünlüğüyle gidildi. Son saniyeleri nefes kesen mücadeleden Olympiakos, 78-82'lik skorla galip ayrıldı. Pazar günü oynanacak mücadelelerde Yunan temsilcisi Olympiakos, THY Euroleague Finali'nde oynama hakkı kazanırken; CSKA Moskova ise üçüncülük-dördüncülük karşılaşmasına çıkacak.

Olympiakos, CSKA Moskova\'yı Yenerek Euroleague\'de Finale Yükseldi

Son Dakika Spor Olympiakos, CSKA Moskova'yı Yenerek Euroleague'de Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement