Ömer Bayram iddialı konuştu: Sahada basmadık yer bırakmayacağız - Son Dakika
Spor

Ömer Bayram iddialı konuştu: Sahada basmadık yer bırakmayacağız

Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Club Brugge maçı öncesinde Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram soruları yanıtladı. Taraftar desteğiyle içlerindeki ateşi sahaya yansıtacaklarını söyleyen Ömer, "Kazanmak için sahada basmadık yer bırakmayacağız" dedi.

25.11.2019 17:11  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Club Brugge ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da milli futbolcu Ömer Bayram, soruları yanıtladı. Geçtiğimiz sezona oranla bu yıl daha iyi bir görüntü vermesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Ömer Bayram, "Geçen sene her oyuncu gibi, belki büyük takıma transferden sonra sarsıntılı bir dönem geçirdim ama kendime her zaman inandım, hiç pes etmedim. Sezon başında Ömer Bayram ayrılır mı, ayrılmaz mı gibi bir gündem vardı ama ben antrenmanlarda yüzde 100'ümü verdim, hocamız da beni orta sahada kullandı. Hazırlık maçları iyi geçti, hocam bana şans verdi. Savaşçı ruhumu kaybetmedim ve takım için elimden geleni verdim, bunu her zaman yapacağıma inanıyorum. Galatasaray'da nerede oynarsan oyna, bu forma için savaşacaksın. Bunu yapmaya devam edeceğim ve önümüzde neler olacağını hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

"HER YERDE OYNAMAYA HAZIRIM"

Kariyerine kanat oynayarak başladığını da söyleyen Ömer Bayram, " Hollanda'da kanat oynayarak kariyerime başladım. Türkiye'de Ambarat, Galatasaray'a geldikten sonra Kayserispor'a sol açık olarak transfer oldum ancak yaşanan sakatlıklar sonrası sol bek olarak devam ettim. Fatih hoca da sağolsun orta sahada şans verdi bana. Bana da uygun geliyor. Kariyerime böyle başlasaydım, farklı olur muydu bilemem. Yetenekli oyuncu her zaman her yerde oynamalı diye düşünüyorum. Savaşçı ruhumla her zaman her yerde oynamaya hazırım" ifadelerini kullandı.

"TAMAM MI, DEVAM MI MAÇI OYNAYACAĞIZ"

Kadroda eksikler olduğunu söyleyen Ömer Bayram, "Eksiklerimiz var ama Galatasaray'ın bütün oyuncuları çok değerlidir. İdmanda herkes elinden geleni yapıyor. Yarın tamam mı, devam mı maçı oynayacağız. Yarın yüzde 100'ümüzü verip, Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Çünkü içeride oynuyoruz. Her ne kadar Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gol atmadığı yazılıp çizilse de biz kendimize güveniyoruz. İlk dakikadan taraftarı arkamıza alarak içimizdeki ateşi sahaya yansıtarak basmadık yer bırakmayacağız" açıklamasını yaptı.

Ömer Bayram iddialı konuştu: Sahada basmadık yer bırakmayacağız
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ömer Bayram iddialı konuştu: Sahada basmadık yer bırakmayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • hakan: şunun gibi yürekli 2 adam daha olsa önümüzde duramaz kimse. 11 7 Yanıtla TATANGA54 : Öyle kameraların önünde mikrofona sallamak kolay yarın göreceğiz o dediği yüreği 5 1
  • BİLAL AZİZ: TT Arena elma bahçesi. Gelen giden topluyor..:))) 12 6 Yanıtla
  • Birisi: Kendi elinizle kiraya verdiğiniz süper lig gol kralı diagne size bi 3-5 tane atsın da akıllanın... 9 6 Yanıtla UltrAslan: Futbol bilgine tüküreyim dagne kadro dışı yarın yok 8 1
  • Cop: Bu cocuk g.saray ayarinda degil cöp... 5 8 Yanıtla Hahah: Gs kimin ayarinda gelen vuruyo giden vuruyo 4 0
  • 7: tünel de mi 6 5 Yanıtla
  • Gaye 6-0: Maç 0-0 berabere biter.iddaacilar unutmayin 5 4 Yanıtla
  • Hadi ordan : Buda bunamış gerce fatihin elinde napsın çocuk 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.

  • Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi
    17:23 Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi

    Kayseri'de milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin hakkında dava açılan otomobil sürücüsü ilk duruşmada tahliye edildi. Sanık, olay günü alkol aldıklarını ve Buket'in aracı kullanamayacağını söylemesi üzerine direksiyona geçtiğini iddia etti. Kazada yaralanan müşteki, R.Ö'den şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı
    17:14 Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. İlk maçlar 23 Nisan Salı ve 24 Nisan Çarşamba günleri oynanacak.

  • Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
    17:08 Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi

    Söke Basket Spor Kulübü (SBK) ve Kuşadası Academy Spor Kulübü (KASK), gruplarındaki 7 maçını da yenilgisiz tamamlayarak finalde karşı karşıya geldi. Final maçında sporcular, velilere anlamlı bir mesaj vermek için pankart açtı. Kulüplerin antrenörleri ise çocukların kötü alışkanlıklardan kurtulması ve saygı değerlerini öğrenmelerinin önemini vurguladı. Her iki kulübün kurucu antrenörü ise velilere teşekkür etti ve çocukların gelişimi için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.


Advertisement