Ömer Günel, Soğucak Köyü ile Davutlar ve Güzelçamlı Beldelerine Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Ömer Günel, Soğucak Köyü ile Davutlar ve Güzelçamlı Beldelerine Ziyaretlerde Bulundu

Ömer Günel, Soğucak Köyü ile Davutlar ve Güzelçamlı Beldelerine Ziyaretlerde Bulundu

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Av.

06.03.2013 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Av. Ömer Günel'in yerel seçim aday adaylığı süreci öncesi yaptığı ziyaretler devam ediyor.

Kuşadası bağlı belde ve köylerde çeşitli ziyaretlerde bulunan Ömer Günel, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Sevgi seline dönen ilgi nedeniyle teşekkür eden Ömer Günel ve beraberindeki arkadaşları ilk olarak Soğucak Köyü'nü ziyaret etti. Soğucak Köyü'nde Muhtar Mehmet Bozok tarafından karşılanan Ömer Günel, bütünşehir yasası ile birlikte yeni dönemde Kuşadası'nın merkezi, beldeleri ve köyleri ile bütün içinde hizmet alacağını belirterek, " Bu hizmeti bütünlük içerisinde verebilmek bir ekip işi. Biz arkadaşlarımızla, projelerimizle ve kapsamlı çalışmalarımızla buna hazırız. Şehir merkezinin durumu ortada. Şehir merkezindeki sıkıntıları gideremeyenlerin, beldelere ve köylere uzanmasını beklemek hayalciliktir. En önemli konulardan biri sistemin iyi kurulması. bu bir ekip işi ve bu ekibi iyi kullanıp, iyi yönetmek gerekiyor. Kişinin güvenirliliğini icraatlarına bakarak ölçülmeli, çünkü kişinin aynası iştir ve sistemidir. Siyasi yaşamda da ciddi bir sistem oluşturmak noktasında irade sahibiyiz " dedi. Soğucak Köyü Muhtarı Mehmet Bozok ise Ömer Günel'in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, " İsteğimiz bu süreçte ve süreçten sonra da diyaloğun kopmaması, her seçim sürecinde nundan bahsediyoruz, ama bu güne kadar sonuca ulaşamadık. Umarım bu ziyaretleriniz de, düşüncelerimizi şimdi olduğu gibi önemsemeniz de gelecekte de devam eder " diye konuştu.

DAVUTLAR ÖMER GÜNEL'İ BAĞRINA BASTI

Belde ve köy ziyaretlerinde büyük ilgi gören Belediye Meclis üyesi Ömer Günel'in ikinci durağı Davutlar beldesi oldu. Davutlar'da CHP belde binasını ziyaret eden Ömer Günel, burada belde başkanı Funda Şenol ve partililer tarafından karşılandı. Bütünşehir yasası ile birlikte Davutlar'da yönetim sisteminin değişeceğini kaydeden CHP Davutlar belde başkanı Funda Şenol, bütünşehir yasası ile ilgili yenilikleri anlattı. Daha sonra konuşan Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel de bütünşehir yasasının en önemli değişikliğinin, Davutlar'da yürütülecek hizmetlerin bundan sonra Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi olduğunu belirterek, " Davutlar'ın artık Kuşadası potansiyelinde ve çerçevesinde daha etken bir alan olduğunu bilerek çaba sarf etmek gerekiyor. Davutlar Kuşadası'na çok yakın, ama turizmden hak ettiği payı almayı başarabilmiş bir yer değildir fakat, turizmden istediği payı alabilecek güce ve alana sahip bir yerdir. Deniz, termal bölge, tarihi alanlar gibi turizmin en çok ihtiyacı olan tüm olgular Davutlar'da mevcut. Bizim projelerimizde Davutlar hak ettiği yeri alacak " diye konuştu.

Ziyareti sırasında partililerden ve vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Ömer Günel, " doğru isim olduğunuzu biliyoruz ve sizi destekliyoruz, şayet kazanamazsanız partiniz için çalışmalara devam edecek misiniz? " şeklindeki bir soruya, " Her siyasi duruş mutlaka bir ayrılık yaratacaktır, önemli olan aday belirlendiğinde o çatının altında hizmet verebilme iradesidir. Biz bunu hep gösterdik. İlçe kongresinde, CHP ilçe başkanlığına seçilemediğimde de partime dönüp çalışmaya devam ettim. Biz ayrılıkçı değiliz, bizler demokrasiyi içine sindirmiş bir grubuz " şeklinde cevap verdi. Ömer Günel, " Siz neden aday olmak istiyorsunuz" diye soran bir partiliyi ise, " Böyle bir ihtiyacın varlığını sezinliyoruz çünkü, ben CHP'liyim ve başarılı bir parti profili ve ulusal düzeyde iktidar olmak istiyorum. İktidar olmanın yolu da başarılı belediye başkanlarından geçiyor. Eğer yerelde başarılı olabilirsek ulusalda da başarılı olmaya adayız demektir. Ben parmakla gösterilen bir yerel iktidar istiyorum. Davutlarda hizmet üreten bir belediye, Davutlar da CHP'lilerin gururu olur ve biz sizin gururunuz olmaya aday olacağız " diye yanıtladı.

" PARTİ İÇİN YARIŞ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR "

CHP'li Belediye Başkanı Ömer Günel, son olarak Güzelçamlı beldesine ziyarette bulundu. CHP Güzelçamlı Belde Başkanı Hasan Çelik ve partililerle görüşen Ömer Günel, daha sonra belde binasında düzenlenen bir toplantıya katıldı. Parti içindeki yarışın demokrasinin vazgeçilmezi olduğuna dikkati çeken Ömer Günel, " Çıktığımız yolun zor bir yol olduğunu ve mücadele vermemiz gerektiğini biliyoruz. Bu konuda kararlıyız. Halkın ve örgüt yöneticilerimizin desteği olduğu sürece bizler bu yolda yürümekten vazgeçmeyeceğiz. Bunun sebebi de geçen zaman içinde yaptığımız tespitlerdir. CHP'nin içindeki alternatifler partinin gücüdür. Biz bu gücün temsiliyiz. Sokaktaki insanın özlediği hizmete odaklı, tamamıyla projeci bir yaklaşımla sorunların tespitini yapmış, bu sorunlar üzerinde ciddi bir kadroyla emek vermiş bir profille siyasi çıkış yapacağız " şeklinde konuştu.

CHP'nin bayrağını tekrar Kuşadası Belediyesi'ne dikmek hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Ömer Günel, sözlerini şöyle sürdürdü: " Bizim duruşumuzu ayrılıkçı hatta hain olan değerlendiren bir yapı var, benim de onlara söyleyeceğim tek şey bu arkadaşlarımız demokrasiden nasibini almayan arkadaşlarımızdır. Demokrasi birçok aday adayının çıkmasını ve onların arasından partinin geleceği için en doğrusunun seçilmesini gerektirir. Yürüdüğümüz yol, CHP örgütüyle beraber bu şehri ve civarını yönetmeye aday olmaktır. Bunu nasıl yapacağımızı tüm şeffaflığımızla sizlere de anlatacağız. Bu sürece gelmeden önce sizin düşüncelerinizi ve isteklerinizi merak ediyoruz. Sizlerden istediğim en önemli noktalardan biri de eleştiride bonkör olmanızdır. Eleştirin ki bizler de yolumuz doğru bulalım. Bugün destek istemeye değil, görüş istemeye geldik. Desteği hak ettiğimizi düşündüğümüz zaman isteyeceğiz.

Sizlerden çıkacak adayları iyi değerlendirmenizi istiyorum, kendi hayatında neyi değiştirmiş, nasıl bir düzen kurmuş, başarıları nelerdir gibi konulara dikkat etmenizi istiyorum. İddialı olmayan kadrolarla bu şehir iyi bir şekilde yönetilemez. CHP'liler iddialı ve kendine güvenen insanlardır. Doğru yol kendine güvenen ve fikir üreten insanlarla çalışmaktır. Bizlerde iddialı, kararlı, hizmet etmeye odaklı, bütün hevesi hizmet etmek olan insanlarla çalışacağız. Biz beş yılda gerçekleştireceğimizden emin olduğumuz projeleri sunacağız, kırk tane değil, gerçekleştireceğimiz on adet proje sunacağız ki vaat değil, hizmet verdiğimizi göstereceğiz. Çünkü sokaktaki insan artık vaatten sıkıldı, artık icraat yapacak adaylara ihtiyaç var. Ziyaretlerimizden birinde denildiği gibi "Artık Kötünün iyisini değil, iyi olanı seçmek istiyoruz", orada da söyledim şimdide tekrarlıyorum biz iyi olmaya adayız " - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Günel, Soğucak Köyü ile Davutlar ve Güzelçamlı Beldelerine Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement