Ömerli'de Yürüme Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Ömerli'de Yürüme Engelliye Tekerlekli Sandalye

GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, Ömerli ilçesinde yaşayan yürüme engelli Nurcan Turan'a tekerlikli sandalye hediye etti.

01.12.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, Ömerli ilçesinde yaşayan yürüme engelli Nurcan Turan'a tekerlikli sandalye hediye etti.

Turan'a tekerlekli sandalyesini teslim eden GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Ömerli temsilcisi Songül Bilbay, engellilerin topluma kazandırılması, herkesin bu bilince sahip olması gerektiğini söyledi.

Hayırsseverlerin katkılarıyla tekerlekli sandalyeyti aldıklarını dile getiren Bilbay, şöyle konuştu:

"Başarılı bir öğrencimiz olan Ali Emre Turan'ın doğuştan özürlü olan ve Beşikkaya Köyünde yaşayan 19 yaşındaki ablası Nurcan Turan hiç dışarıya çıkamadığı pencereden doğayı seyrettiğini anlatınca duygulandık. Her zaman yanında olacağımızı ve yalnız olmadığını hissettireceğimizi söyledik. Turan'ın mutluluk gözyaşları hepimizin yüreğini ısıtan sıcacık birer damla olmuştur. Bundan sonra buna benzer yardımların daha fazla yapılması için ilgili kurumlarla temas halinde olacağız. Bizlerde herhangi bir yerimizden sakat doğabilir veyahut sakat kalabiliriz. Dolaysıyla Allah'a olan şükrümüzü yardımlarla yerine getirmeli ve onlara her zaman için saygı ve sevgiyi hatta ilgiyi eksik etmemeliyiz. Bu vicdani görevimizin ve yönetim anlayışımızın en önemli bir görevdir."

Aynı zamanda konuşma özürlüsü olan Turan, elleriyle ne kadar sevindiğini tarif ederek, sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ömerli'de Yürüme Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement