Ömeroğlu Dua Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Ömeroğlu Dua Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi

Ömeroğlu Dua Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi

Sedat Ömeroğlu (73) Derepazarı Merkez Hüseyin Sohtorik Camisinde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Dua Ve Gözyaşları Arasında Tersane Mahallesinde Ki Aile Mezarlığında Toprağa Verildi.

13.06.2011 15:24  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin derepazarı ilçesinin sevilen esnaflarından ulusoy yazıhanesi sahibi sedat ömeroğlu (73) derepazarı merkez hüseyin sohtorik camisinde kılınan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşları arasında tersane mahallesinde ki aile mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Sedat Ömeroğlu'nun uzun zamandır geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu devam eden tedavisi, KTÜ Farabi Hastanesinde yürütülmekteydi. Derepazarı'nın hayırsever esnaflarından Sedat Ömer oğlu'nun cenaze namazına, Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, İlçe emniyet Amiri C. Yalçın Kaya, Rizeli Cerrah Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, Derepazarı Müftüsü Mehmet Bilgin, Ak Parti il Başkan Yardımcısı Nusret Karaca, Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanı Yakup Samangül, Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Ali Pursa, Ç. Rizespor As Başkanı Adnan Torlak, Yeşilay Rize Şube Başkanı B.Ali Kavalcı, Rize Muhasebeciler Birliği Başkanı Muammer Biberoğlu, CHP. Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, CHP. Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık'la sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Rize Tarım il Müdürlüğü personeli ve yüzlerce Rizeli siyasetçi, iş adamı, esnaf, daire müdürleri ve her kesimden kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Caneze namazı kılınma, dua ve defin görevleri, Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize'nin tanınmış imama hatipleri M. Ali Balcı ve A.Kadir Kara tarafından gerçekleştirildi. Merhum Sedat Ömeroğlunun kardeşi Metro yazıhanesi sahibi İbrahim Ömeroğlu, bu kederli günlerinde, Rize ve diğer illerden abisinin cenazesine katılan ve acılarını paylaşan tüm akraba, dost ve hemşerilerimizden Allah razı olsun dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ömeroğlu Dua Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement