Ömre Bedel Filmi - Son Dakika
Güncel

Ömre Bedel Filmi

Ömre Bedel Filmi

Ömre Bedel filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Ömre Bedel filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

07.10.2011 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis’in ünlü ailesi Göçerler’in biricik oğlu Cesur (MURAT HAN), babasının ölümünden sonra işlerin başına geçmiş ve bölgede kendi otoritesini sağlamıştır. Göçer ailesi bölgenin en büyük altın dağıtıcısıdır. Türkiye’nin her yerine uzanan bu altın imparatorluğu, artık Cesur tarafından yönetilmektedir. Annesi Mediha ve kız kardeşi Duygu, Cesur’un hayattaki en önemli varlıklarıdır. Bu sert görünen adamın yufka yüreği yıllardır İlknur için atmaktadır.

İlknur, babası ve kız kardeşiyle yaşayan oldukça güzel bir kızdır. Aşk Cesur’un gözünü kör etmiştir. İlknur’la evlenmek onun hayat gayelerinden biri olmuştur. İlknur’un babası Akif, Göçer ailesine asla ödeyemeyeceği şekilde borçlanmıştır.

Cesur, İlknur’un kendisiyle evlenmesi karşılığında borcu silecektir. Akif istemeye istemeye kızını Cesur’a verir. İlknur babasını kurtarabilmek için kabul eder. Ne var ki yüreği yanmaktadır çünkü başkasına sevdalıdır. Oğuz’la yıllardır birbirlerini sevmektelerdir.

Cesur hayaline kavuşmuştur, İlknur’la evlenecektir. Cesur, İlknur ve kız kardeşi Ömür’ü (BEGÜM BİRGÖREN) alarak İstanbul’a düğün alışverişine gider. Orada onları ortakları Soykan ailesi karşılayacaktır. Soykan ailesi İstanbul’un en büyük mücevher firmasıdır. Yıllardır Göçer ailesiyle ortaklık yapmaktadır. Oğulları Erdem İstanbul kültürüyle yetişmiş, mütevazi bir delikanlıdır. Düğün alışverişi sırasında Ömür’ü tanır.

Kıza karşı bir şeyler hissetmeye başlar. İlknur babası için fedakarlık yapıyor olsa da, bu işkenceye daha fazla dayanamayacağını anlar. Herkesi şaşırtacak bir plan yapar. Ömür ve Cesur’u bir araya getirecek olaylar zinciri düğün gecesinde başlayacaktır. Ömür ve Cesur asla tahmin edemeyecekleri bir intikam oyunun içerisinde kalacaktır.

Yönetmen: Görkem Turgut, Nihat Durak

Senaryo: Armağan Gülşahin, Deniz Akçay, Onur Uğraş

Oyuncular: Ayçin Tuyun, Metin Belgin, Sevda Ferdağ, Begüm Birgören, Murat Han

Filmin Türü: Dizi, Drama

Orijinal Adı: Ömre Bedel

Yapımcı Firma: Gold Film

Yapım Yılı: 2009

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Ömre Bedel Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement