Omü'lü Öğrenciler Mezuniyet Törenine Çocuklarıyla Katıldı - Son Dakika
Yerel

Omü'lü Öğrenciler Mezuniyet Törenine Çocuklarıyla Katıldı

Omü\'lü Öğrenciler Mezuniyet Törenine Çocuklarıyla Katıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

03.06.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Kurt, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bayram, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İlahiyat Fakültesi'nden 233 ve Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü'nden 514 öğrenci mezun oldu. Mezun olan birçok öğrencinin mezuniyet törenine çocuklarıyla gelmesi güzel manzaralar ortaya çıkardı.

MENNAN: "NASİBİNİZ ÇOK OLSUN"

Törende bir konuşma yapan OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, "OMÜ'nün 41. yılında fakülteler arası ilk mezuniyet töreninin de sizlerle birlikteyiz. Zamanın ne kadar çabuk geçtiğinin göstergelerinden bir tanesi de bu mezuniyet törenindeki öğrencilerimiz. Öğretmenleriniz ve aileleriniz de bugünü gördükleri için onlar da sizler kadar gururlu. Öncelikle en büyük fedakarlıkları yaparak sizi okutan ailelerinizi tebrik ediyorum. Mezuniyetiniz hayırlı, şansınız bol, nasibiniz çok olsun" dedi.

KURT: "HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Kurt, "Mezun olan öğrencilerimizi bu milleti birbiriyle kucaklaştırmak, milleti geçmişten geleceğe taşımak, bu milletin medeniyet dinamiklerini ortaya çıkarmak, küllerinden yeniden doğan bu milleti yeniden şahlandırmak için vesile olacak bir unsur olarak düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlahiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nü birincilikle bitiren öğrencilere hediyelerini OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan takdim etti. Daha sonra 1, 2 ve 3. olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nü üçüncülükle bitiren Fazilet Ceylan'a hediyesini babası Hüseyin Ceylan takdim etti. Mezuniyet töreni, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü'lü Öğrenciler Mezuniyet Törenine Çocuklarıyla Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement