"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu

"Omü Medya Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genlik Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "OMÜ Medya Ödülleri" gecesinde üniversite öğrencileri tarafından seçilen 'en'ler ödüllerini aldı.

26.02.2012 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genlik Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "OMÜ Medya Ödülleri" gecesinde üniversite öğrencileri tarafından seçilen 'en'ler ödüllerini aldı.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra OMÜ Rektör Yardımcıları, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Gecede bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, Samsun'un Türkiye'nin önemli kentlerinden birisi olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin kurtuluşa giden yoldan ilk adımının atıldığı bir kenttir. Biz, Samsun'u 'güneşin doğduğu şehir' olarak adlandırıyoruz. Böylesine önemli bir kentte bulunmuş olan OMÜ de gerçekten temelleri sağlam atılmış şekilde güçlenerek büyüyor. Üniversitemizde eğitim alan gençlerimizi, 'geleceğimizi emanet ettiğimiz gençler' olarak görüyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Törende, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne Can Bonomo layık görüldü. Bonomo ödülünü Vali Hüseyin Aksoy'un elinden aldı. En iyi haber bülteni sunucusu Nazlı Öztarhan, en iyi tartışma programı Abbas Güçlü, en iyi erkek oyuncu Şevket Çoruh, en iyi kadın oyuncu Ayşe Çiğdem Batur, en iyi medyatik sporcu Çağla Kubat, en iyi Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, en iyi talk şov Hayrettin ve en iyi şovmen Beyazıt Öztürk seçildi.

En iyi radyo programı Matrax, en iyi dizi Kurtlar Vadisi Pusu, en iyi kadın şarkıcı Deniz Seki, en iyi magazin programı Pazar Sürprizi, en iyi spor yorumcusu Ertem Şener, en iyi eğitim programı Üniversite Medya, en iyi virtüöz Şirin Pancaroğlu, en iyi yazar Kahraman Tazeoğlu, en iyi karikatürist Salih Memecan seçildi.

En iyi erkek şarkıcı ödülünü Yaşar, en iyi kültür programı ödülünü Gülhan'ın Galaksi Rehberi, en iyi komedi dizi ödülünü Leyla ile Mecnun, en iyi düet ödülünü Nilüfer- Şebnem Ferah, en iyi çıkış yapan albüm ödülünü Toygar Işıklı, en iyi yarışma programı ödülünü O Ses Türkiye, en iyi radyo spor programcısı ödülünü Figen Civan ile Devler Ligi, en iyi fotoğraf sanatçısı ödülünü Mehmet Turgut, en iyi müzik grubu ödülünü Grup 84, en iyi Türk sanat müziği sanatçısı ödülünü Metin Şentürk aldı.

Onur ödülleri kategorisinde ise Gençlik Kulübü Özel Ödülü'ne Asuman Dabak, Tahsin Tuncalı Onur Ödülü'ne Şemsi İnkaya, Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne Yıldız Kenter, Yeşimçam Onur Ödülü'ne Yılmaz Köksal ve Tiyatro Onur Ödülü'ne Cezmi Baskın layık görüldü. Ayrıca gecede Deniz Seki ve Toygar Işıklı şarkılarıyla öğrencileri coşturdu. OMÜ öğrencilerinin oyları ile seçilen ünlüler, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Omü Medya Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement