Ömür Gedik: Akıllandım Kapandım - Son Dakika
Magazin

Ömür Gedik: Akıllandım Kapandım

Ömür Gedik: Akıllandım Kapandım

Gazeteci Ömür Gedik eleştirilere dayanamayıp geri adım attı.

18.03.2013 17:44  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik, Kelebek Pazar ekinde, iki hafta önce oyuncu Batuhan Karacakaya ile yaptığı söyleşide giydiği elbiselerle gündeme oturdu.

Gedik'in röportajından çok giydiği kıyafetler tartışma konusu oldu. Eleştirilere kendi köşesinde "Victoria's Secret mankeni gibi giyineceğim" başlıklı bir yazıyla cevap veren Gedik, ''Bundan sonraki röportajlarımda da üzerimde ünlü modacıların gerek abiye, gerekse de spor tasarımlarını göreceksiniz. Gazete sayfalarında yazılar kadar görselliğin de ön planda olmasını düşünenlerdenim" dedi.

MİNİLİ ÖMÜR GEDİK

Bu haftaki röportajında da tavrını sürdüren Ömür Gedik, dün yayınlanan röportajında yine çok konuşulan fotoğraflara yer verdi. Emrah'la yaptığı söyleşide mini eteğini giyip sayısız fotoğraf çektiren Gedik, fotomodel edasıyla poz verdiği fotoğrafları yayınladı.

"ÇOK LAF ETTİLER, KAPANIYORUM"

Batuhan Karaca ile yaptığı röportajın ardından birçok kimsenin eleştirisine maruz kalan Gedik, bugün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla geri adım atmışa benziyor. "Çok laf ettiler kapanmaya karar verdim. Yatak konseptini idare edin artık!" yazısıyla yayınladığı fotoğrafta pantolon ceket takımıyla poz veren Gedik, eleştirilere 'dur' demek ister gibi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ömür Gedik: Akıllandım Kapandım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement