OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor

OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor

OMÜSEM ve Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen sanat kursları, 2015 eğitim ve öğretim döneminde de devam edecek.

23.02.2015 09:34  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen sanat kursları, 2015 eğitim ve öğretim döneminde de devam edecek.

Ondokuz Mayıs Samsun Devlet Konservatuvarı, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Samsun Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları dört dalda açılacak olan kurslarda görev alacak. Yrd. Doç. Dr. Tamer Aslan "resim", Öğr. Gör. Ezgin Yetiş "ebru", Öğr. Gör. Mustafa Türkmen "seramik" ve Öğr. Gör. Emre Pınarbaşı ise "ney" dalında eğitim verecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek kurslarda, sanatseverlere seçtikleri sanat dalları hakkında kuramsal sunumlar yapılacak ve bu sanat dallarının uygulama alanları hakkında bilgi verilecek.

Yeni beceriler kazanmak, var olan becerileri geliştirmek, günlük hayatın stresinden uzaklaşıp, hoşça vakit geçirmek isteyenler için yetişkinlere yönelik planlanan kurslar, aylık 16 saatlik periyotlar şeklinde gerçekleşecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement