Önce adamı sonra kadını öldürmüş! Araçta oturan çift vahşice katledildi - Son Dakika
3.Sayfa

Önce adamı sonra kadını öldürmüş! Araçta oturan çift vahşice katledildi

İstanbul Büyükçekmece'de araç içinde bekleyen bir kadınla adamın yanına yaklaşan bir şahıs, adamla kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine kimliği bilinmeyen şahıs yanındaki bıçakla adamı öldürdükten sonra, kadını kaçırarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine çevrede inceleme yapan ekipler, kadının cansız bedenini yol kenarında buldu. Talihsiz kadının bıçaklandıktan sonra hareket halindeki arabadan atıldığı belirlendi.

23.06.2021 09:31  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde geçtiğimiz gün gece saatlerinde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Gökhan Denli kız arkadaşı Adalet Bike sokakta yürüyorlardı. Denli, çiftin yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Talihsiz adam olay yerinden yaşamını yitirdi.

GENÇ ADAM OLAY YERİNDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Denli'yi öldüren kişiler Adalet Bike'yi de kendi arabalarına alıp kaçırdı. Ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis Denli'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Önce adamı sonra kadını öldürmüş! Araçta oturan çift vahşice katledildi

HAREKET HALİNDEKİ ARAÇTAN ATMIŞLAR

Olay yerinde inceleme yapan ekipler kaçırılan Adalet Bike'nin cansız bedenini yol kenarında buldu. Ekipler, Bike'nin bıçaklandıktan sonra hareket halindeyken araçta atıldığını belirledi. Genç kadının darbedilerek arabaya bindirildiği anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Yapılan incelemede Adalet Bike'nin vücudunda kesik ve yaraların olduğu belirlendi. Polis ekipleri şüphelilerin kullandığı aracı terk edilmiş halde buldu. Polisin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor. Adalet Bike ve Gökhan Denli' nin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Önce adamı sonra kadını öldürmüş! Araçta oturan çift vahşice katledildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Önce adamı sonra kadını öldürmüş! Araçta oturan çift vahşice katledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    11:47 MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i Süleymaniye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Bilen, örgütün gençlik yapılanması içerisinde önemli bir konumda bulunuyordu ve gençleri tespit edip teşvik ediyor, ideolojik propaganda yaparak manipülasyon yapıyor ve eylem talimatları veriyordu.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü
    11:47 Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü

    Kırıkkale'de Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde duran bir otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu
    11:46 İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 75 milyon lira olan koruma altındaki yaban hayvanlarına ait yüzlerce tahnite el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli hakkında işlemler devam ediyor.

  • Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı
    11:46 Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefeci oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de 40 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, 1 şüphelinin cezaevinde olduğu belirlendi. Yakalanan şüphelilerin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk işlemleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak.

  • Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam
    11:46 Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte yöneticiler Adil Özhan, Ali Yaprak, Şeref Özdemir, Özer Bostancı, Seyhan Arifoğlu ve Süleyman Sarptaş'ın yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada sanıklar katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. Bir önceki mahkemede, cumhuriyet savcısı mütalaasını açıklamıştı. Mütalaada, bazı sanıkların 'resmi belgede sahtecilik' ve 'zimmet' suçlarından beraat etmesi istenirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

  • FETÖ üyesi firari Bekir Boydak Çekmeköy'de yakalandı
    11:43 FETÖ üyesi firari Bekir Boydak Çekmeköy'de yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden hüküm giyen ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Bekir Boydak, Çekmeköy'de saklandığı villada polis tarafından yakalandı. Operasyonda, Boydak'ın yanı sıra çok sayıda ziynet eşyası ve büyük miktarda para da ele geçirildi.

  • Trabzon'da Cansız Beden Bulunan Genç Kızın İntihar Ettiği Ortaya Çıktı
    11:37 Trabzon'da Cansız Beden Bulunan Genç Kızın İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

    Trabzon'da sahilde cansız bedeni bulunan Rezzan Yel'in cep telefonuyla yakın arkadaşına 'Hakkını helal et' mesajı attığı ve intihar ettiği belirlendi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Yel'in, Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle Trabzon'a yerleştiği ortaya çıktı.

  • MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi
    11:34 MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi. Operasyon sonucunda terör örgütüne ağır bir darbe vuruldu.

  • Görüntü Türkiye'den! Markette alışveriş yapan kadını böyle taciz etti
    11:34 Görüntü Türkiye'den! Markette alışveriş yapan kadını böyle taciz etti

    Kırklareli'nde bir markette alışveriş yapan kadın, kimliği belirsiz kişinin tacizine uğradı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Şişli'de silahla
    11:31 Şişli'de silahla "ağabeyimize yanlış yaptın" kavgası kamerada: Silahla 4 yerinden vuruldu

    İstanbul Şişli'de aralarındaki husumeti çözmek için bir araya gelen grup, tartıştıkları diğer grubu "ağabeyimize yanlış yaptınız" diyerek darbetti. Darbedilen grup silahlanıp yaklaşık 1 saat sonra kendilerine saldıran gruba ateş açtı. Silahlı kavga anları kameralara yansırken, olayda 1'i silahla 2 kişi yaralandı. Polis olaya karışan 2 şahsı yakaladı.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    11:30 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerde bulunuyor.


Advertisement