Önce Çöp, Sonra Köfte-ekmek - Son Dakika
Yerel

Önce Çöp, Sonra Köfte-ekmek

Önce Çöp, Sonra Köfte-ekmek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nda yaz okulu öğrencileri için Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve belediyenin katkılarıyla “Önce çöp, sonra köfte ekmek” etkinliği düzenlendi.

19.08.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda yaz okulu öğrencileri için Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve belediyenin katkılarıyla "Önce çöp, sonra köfte ekmek" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik çerçevesinde Hisarcık Belediyesine ait Esire Termal Turizm Merkezi sınırları içinde bulunan mesire alanında piknikçiler tarafından atılan çöplerin, Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Emre Özcan, Müdür Yardımcıları Vasfi Kahya, Ömer Altaş, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, öğretim görevlileri ve yaklaşık 75 öğrenci tarafından toplanmasının ardından mangalda pişirilen köfteler afiyetle yenildi.

Hisarcık Mesleki Yükseköğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, öğrencilerde çevre bilincinin oluşturulması ve çevreye olan duyarlılığın artırılması amacıyla düzenledikleri etkinliğe katılanlara ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a teşekkür etti.

Öğrencilerden Ahmet Gezer, temizlik konusunda topluma duyarlılık kazandırmak amacıyla Esire Termal Turizm Merkezi geldiklerini söyleyerek," Biz öğrenciler temiz gençlik ve temiz toplum hedefliyoruz. Bu nedenle buradayız. Bizler öncülük ettik, halkımızın da bunun devamını getireceğine inanıyoruz. Hisarcık yaşadığımız ilçe, yaşadığımız yeri, yaşam alanımızı temiz tutmalıyız. Bu süreçte toplumun genelinde bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Çöp, Sonra Köfte-ekmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement