Oto tamircisi önce eşini, sonra kendisini silahla vurarak intihar etti - Son Dakika
3. Sayfa

Oto tamircisi önce eşini, sonra kendisini silahla vurarak intihar etti

Giresun'un Eynesil ilçesinde tamirci koca, bilinmeyen bir sebepten dolayı önce eşini sonra da kendisini silahla vurarak intihar etti. Ölen kadının yaklaşık 2 yıldır amansız bir hastalıkla mücadele ettiği ve tamirci eşi ise arkadaş çevresine "Ona bir şey olursa ben ne yaparım" dediği kaydedildi. Çiftin oğullarının da olay sırasında evde olduğu öğrenildi.

21.09.2021 22:08  Güncelleme: 03:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil'in Gümüşçay mahallesinde oturan ve ilçede oto elektrik tamircisi olarak çalışan Murat Çetin (46) bu akşam saat 19.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı önce eşi Şennur Çetin'i göğsünden, sonra aynı silahla kendisini kafasından ateş ederek intihar etti.

"ONA BİR ŞEY OLURSA BEN NE YAPARIM"

Şennur Çetin'in yaklaşık 2 yıldır amansız bir hastalıkla mücadele ettiği, hastalığının son evresinde olduğu ve eşi Murat Çetin'in arkadaş çevresine "Ona bir şey olursa ben ne yaparım" dediği kaydedildi.

ÇİFTİN OĞULLARI EVDEYMİŞ

Çiftin tek evlatları olan ve bir süre önce askerden geldiği öğrenilen oğullarının da olay sırasında evde olduğu öğrenilirken, cesetleri Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilecek bildirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Oto tamircisi önce eşini, sonra kendisini silahla vurarak intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Oto tamircisi önce eşini, sonra kendisini silahla vurarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erhan KOCA: Adam eşini çok seviyormuş besbelli... Eşinin çektiği acılara bir son vermek istemiş... Muhtemelen de; Yaşarken "Allah ikimizin canını aynı anda alsın, birbirimizin acısını bize göstermesin" şeklinde dua etmiş olmalılar... Böyle sevgiler aşklar eskiden çok vardı, gördük ki bir tane kalmıştı ve onlar da bu dünyadan göçüp gittiler işte... Çok dramatik bir durum... Allah rahmet eylesin, Allah onları Ahirette de birbirinden ayırmasın... 16 15 Yanıtla
  • Sinan Karatepe: güle güle runun 7 13 Yanıtla

Advertisement