11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi - Son Dakika
Magazin

11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi

Eşinin ailesi tarafından zorla evden atılan ve 11 aylık bebeği elinden alınan Burcu Şahin, Esra Erol'da 10 gün önce bebeğine kavuşmuştu. Bebeğiyle ortada kalan Şahin'e yardımseverler el uzattı. Genç kadın kendisi için tesis edilen yeni evine geçtiğini bildirdi.

21.12.2019 12:14  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babasını küçük yaşta kaybeden ve annesi tarafından terk edilen 19 yaşındaki Burcu Şahin, eşi ve eşinin ailesi tarafından evden atıldığı ve 11 aylık bebeğinin zorla elinden alındığı iddiasıyla geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da programına katılmıştı. Programın avukatları, bebeğin velayetinin anneye verilmesi için harekete geçerken Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi'nin kararı sonrası velayet anne Burcu Şahin'e verildi. Evsiz kalan genç kadına program izleyicileri ve yardım dernekleri el uzattı.

"KENDİ AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURACAĞIM" DEMİŞTİ

Burcu Şahin programda; "Memleketim Samsun'a gidip orada yeni bir hayata başlamak istiyorum. Çalışıp çocuğuma bakmak istiyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duracağım" açıklamasında bulunmuştu.

11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi

SEYİRCİDEN DESTEK

Çocuğuyla birlikte ortada kalan Burcu'ya Esra Erol seyircisinden de destek geldi. Esra Erol ekibi, Samsun Dernekler Federasyonu Yıldıray Baş'ın tahsis ettiği eve günler öncesinden giderek yeni yuvasına kavuştuğunu bildirdi.

11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi

HAYALİNİ KURDUĞU EVE KAVUŞTU

19 yaşındaki Burcu'nun Samsun'da kurulan yeni yuvasından canlı yayında programa bağlandı. Yeni hayatına bugün adım atan Burcu, başta Esra Erol'a ve yardımseverlere teşekkürlerini iletti.

11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 11 aylık bebeğiyle ortada kalan 19 yaşındaki kadına hayırseverlerden ev sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Fatih: Esra alsaydiya bir ev milyonlari goturuyor 37 0 Yanıtla
  • Beyaz : Keko imamoğlu nerede 12 19 Yanıtla
  • Kadınlara özgürlük: Kadın hakları sayesinde kadınlar kendilerini padişah sanıyor sonra kendini kapıda buluyor alın size kadın hakkı 19 11 Yanıtla 334: Bu ulkede kendini padişah sanan bir kişi var,kadinlarda o zihniyet yuzunden kırılıyor. 1 10
  • Esra Abla: Programı yapıyon eyvallah sonra ayaklarının üzerinde durmalısın demekle durulmuyor kanalın niye hiç bir yardımı olmuyor acaba hep bana hep bana . 28 1 Yanıtla Reklamm: Hepsi reklam cunki amac milleti cikartip reyting kazanmak hepsi ayni halt 20 0 Nuri: Aynnn bu kanallar hep bana soygun pesindeler reis 8 0 Vidi vidi: Çünkü kurmaca olay bunlar. Neden diyeceksin ailesi yok kocasının ailesi çocuğu elinden almış polise gitse devlet zaten 7 yaşına kadar annesinin bakımına muhtaç diye çocuğu her türlü alıyor anneye veriyor. Anne ile bebeği gizli olan kadın sığınma evlerinden birine yerleştiriliyor. Burada da kendisine iş yönlendirmesi yapılıyor. Kendi ayakları üzerinde durana kadar da kadın sığınma evinde kalmaya devam ediyor. Bunlar hep senaryo. Maksat reyting olsun. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar devletten güçlü göstermeye çalışıyolar kendilerini hem bu esra hem müge hem diğerleri 1 0
  • Kadın dokunulmazmış: Çalışma ve aile bakanımızın eserleri bunlar bu kanunları çıkaranlar bu kadına sahip çıkmak zorunda 21 2 Yanıtla
  • Mustafa: Esra abla benimde durumum hiç iyi değil işsizim borcum var bana da yardım edermisiniz lütfen 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.


Advertisement