Öfkeli Sürücü Önce Tartıştığı Kadını Darp Etti Sonra Aracını Vatandaşların Üzerine Sürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Öfkeli Sürücü Önce Tartıştığı Kadını Darp Etti Sonra Aracını Vatandaşların Üzerine Sürdü

İstanbul Bakırköy'de, tartıştığı kadını darp eden öfkeli sürücü, daha sonra aracını yayaların üzerine sürdü. Sürücünün birçok kişiyi yaraladığı anlar kamerayla anbean kaydedildi.

02.10.2018 18:28  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'de aracın içinde bir kadını darp eden şahıs, vatandaşların kendisine tepki göstermesi üzerine ters yönden kaçmaya çalıştı. Şüphelinin aracını vatandaşların üzerine sürerek kaçmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

ARACIN İÇİNDEKİ KADINI DARP ETTİ

Olay, Bakırköy'de bir alışveriş merkezinin önünde bugün meydana geldi. İddiaya göre, bir erkek şahıs arabanın içinde konuştuğu kadını darp etmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar şahsa tepki gösterdi. Bunun üzerine şüpheli şahıs ters yöne girerek kaçmaya çalıştı. Şüphelinin aracını vatandaşların üzerine sürerek kaçmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı. Olayda 4 kişinin hafif yaralandığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ YAKALANDI

Sürücü G.S 'nin yakalandığı ve Kartaltepe Karakolu'nda olduğu belirtildi.

Öfkeli Sürücü Önce Tartıştığı Kadını Darp Etti Sonra Aracını Vatandaşların Üzerine Sürdü
Öfkeli Sürücü Önce Tartıştığı Kadını Darp Etti Sonra Aracını Vatandaşların Üzerine Sürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Öfkeli Sürücü Önce Tartıştığı Kadını Darp Etti Sonra Aracını Vatandaşların Üzerine Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Kahya Yahya: Kadın kim bilir ne yaptı da adamcağız çileden çıktı 27 38 Yanıtla Aynen: Bizim millet müdahaleden önce Bi emniyet güçlerine haber verse. İşi profesyonellere bıraksa. Hiç böyle birsey olmayacak. 2 0 Asi ruh: Erkekler sütten çıkma ak kaık zaten seni doğuranda kadın değil heralde 1 0 Sakıb: Beynin yok galiba hadi kadın yaptı milleti eziyor. Senin gibi kafasız o sürücü de 1 0 GLTSRY FAN: MALya dan MALca yorum 0 0
  • kemal: adam canını kurtarmaya çalışıyor meşru müdafa ne yapsın halkın linç etmesinimi beklesin darp ettiyse savcı var polis var adama saldıranlar cinayete teşebbüsten yargılanmalı ve ceza almalı yoksa bu olayların önü alınamaz 3 9 Yanıtla
  • Mm: Birşey olmaz baba savcı anne hakim nede olsa adalet onların elinde geçen sene aynı kişi tüfek ile 2 kişi yi yaralayıp sadece bir saat ifade veriyor ve sonuç serbest yine aynısı olur 10 0 Yanıtla
  • bakırköy: yazık ya hergün çoluğumuz çocugumuz o yolları kullanıyor kızdıysan ayrılır gidersin neyin erkekliği bu neyin kafası sen dua et orda çocuk fln ezmedin ozaman o bakırköy sana dar gelirdi 9 0 Yanıtla
  • kenan çam: bu şahıs yandaş yargı üyelerinin şımarık piçidir artık alışın bu görüntülere 6 0 Yanıtla
  • İSA Duru: Karakol da güzel dayak atılması dileğiyle 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Pendik'te çocuk parkında yangın: Alevler metrelerce yükseldi
    18:58 Pendik'te çocuk parkında yangın: Alevler metrelerce yükseldi

    Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde bulunan Şehit Burak Güneş Parkı'nda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sırasında çocuk oyun grupları alev alev yandı. Yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • Fırtına Kentte Hasara Yol Açtı, Cami Minaresi Devrildi
    18:53 Fırtına Kentte Hasara Yol Açtı, Cami Minaresi Devrildi

    Kentte öğle saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, bazı binaların çatıları uçtu. Fırtına sırasında Abdülhalikrenda Mahallesi'ndeki Bademli Camii'nin bir minaresi devrildi. Minarenin devrilmesi sırasında caddede kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Bölgeye AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Minarenin devrilme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement