Önce Kane, Sonra Alexis Sanchez - Son Dakika
Spor

Önce Kane, Sonra Alexis Sanchez

Önce Kane, Sonra Alexis Sanchez

Everton ile yeni bir maceraya hazırlanan Cenk Tosun’u çok hızlı bir dönem bekliyor. 26 yaşındaki forvet, Premier Lig’deki ilk maçlarında; Harry Kane, Alexis Sanchez ve Jamie Vardy gibi isimlerle rakip olacak.

06.01.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de kariyerinde yeni bir sayfa açacak olan Cenk Tosun, Everton ile çok önemli bir döneme başlıyor. 26 yaşındaki forvet, Premier Lig'de arka arkaya zorlu maçlarla mesaisine resmen çıkacak.
İlk olarak 13 Ocak tarihinde Tottenham deplasmanına çıkacak Everton'da Cenk Tosun'un da ilk heyecanını yaşayacak. Premier Lig gol kralı Harry Kane ile Cenk'in mücadelesi öne çıkacak.
Ardından iki maçta Goodison Park'ta oynayacak Cenk Tosun, Leicester City forveti Jamie Vardy'yi konuk edecek. 3 Şubat tarihinde de Arsenal deplasmanına gidecek Everton'da milli yıldız; Alexis Sanchez başta olmak üzere Lacazzette ve Mesut Özil gibi isimlerin karşısına çıkacak.
Manşetlerde
Öte yandan Premier Lig'e gitmenin hazırlıklarını yapan Cenk Tosun, İngiliz basınının da yakın takibinde. Daily Mirror başta olmak üzere Liverpool Echo, Daily Mail, Telegraph ve Guardian gazeteleri transfer haberini manşetten duyurdu.
Haberin detayında Sam Allardyce'ın lafları dikkat çekerken, Cenk için de ayrıntılı bir tanıtım yazısı yazıldı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Önce Kane, Sonra Alexis Sanchez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement