Önce Sertifika Sonra Bilgisayar - Son Dakika
Yerel

Önce Sertifika Sonra Bilgisayar

Önce Sertifika Sonra Bilgisayar

Yunusemre Belediyesi, bilgisayar kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan 17 muhtara daha dizüstü bilgisayar hediye etti.

16.04.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, bilgisayar kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan 17 muhtara daha dizüstü bilgisayar hediye etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım töreninde sertifikalarını alan 17 muhtara dizüstü bilgisayar verildi. Törene Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer ve muhtarlar katıldı.

67 MUHTARA BİLGİSAYAR VERİLDİ

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, bilgisayar kurslarında başarılı olan muhtarlara daha önceden de bilgisayar dağıtımı yaptıklarını vurgulayarak, bugün de diğer 17 muhtara dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini kaydetti. Uygur, "Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatıyla, sertifikalarını almış muhtarlarımıza dizüstü bilgisayar hediye ettik. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek bu uygulamayı başlattık. Bu proje kapsamında ilk olarak 38 muhtarımıza, ardından 12 muhtarımıza ve şimdide 17 muhtarımıza laptop bilgisayar vererek, toplam sayımızı 67'ye ulaştırdık. Bilgisayar kurslarına katılarak başarı elde elden ve sertifikalarını alan muhtarlarımıza bilgisayar desteğimiz devam edecek. Muhtarlarımız işlerini güçlerini bırakarak bu eğitime zaman ayırmışlar ve kendilerini hizmet noktasında daha da geliştirmişlerdir. Bu nedenle kendilerini takdir ediyorum. Sosyal projelerimizin devamı gelecek" dedi.

"ŞİMDİ DAHA HIZLI HİZMET VERECEĞİZ"

Bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayarak dizüstü bilgisayarını alan Sümbültepe Muhtarı İsmail Bilgili, "Başkanımız bizlere karşı verdiği sözü tuttu. Kendisine mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bilgisayar eğitiminin ardından Yunusemre Belediyemizin bizlere vermiş olduğu bilgisayarlarla daha hızlı hizmet verme imkanımız olacak. Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi'ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"HİZMETTE BİR VE BERABERİZ"

Karakılıçlı Mahalle Muhtarı İhsan Ökdem ise, vatandaşa daha iyi hizmet verme noktasında her zaman kendilerine destek olan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin hizmetlerinin mahalle halkı tarafından da takdirle karşılandığını belirterek, "Katılmış olduğumuz 40 saatlik bilgisayar kursunu çok şükür başarıyla tamamladık. Bunun akabinde de Başkanımız bizlere verdiği sözü tuttu ve bizlere bilgisayar hediye etti. Kendisi de bir hizmet adamı olan Sayın Başkanımıza bizler de muhtarlar olarak tam destek veriyor, hizmette bir ve beraber olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Sertifika Sonra Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement