Önce takla attı sonra köprü korkuluğunun üzerinde kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Önce takla attı sonra köprü korkuluğunun üzerinde kaldı

Önce takla attı sonra köprü korkuluğunun üzerinde kaldı

Antalya'da meydana gelen kazada takla atan minibüs, köprü korkuluğunun üzerinde kaldı.

14.06.2020 11:07  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da meydana gelen kazada takla atan minibüs, köprü korkuluğunun üzerinde kaldı. Sürücüsünün ağır yaralandığı kazada, araçta başka kişinin bulunmaması daha büyük bir facianın yaşanmamasını sağladı.

Kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl Mahallesi'nde D-400 karayolunda akşam saatlerinde meydana geldi. Hüseyin Göral'ın kullandığı 07 JE 699 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte takla attı ve köprü korkuluklarının üzerine çıkarak durabildi. Kaza sonrası olay yerine 112 sağlık ekipleri, jandarma ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle araçtan çıkarılan ve sürücü Göral, Serik Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan sürücünün tedavisi devam ederken, jandarma ve polis kaza ile ilgili çalışma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Önce takla attı sonra köprü korkuluğunun üzerinde kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.


Advertisement