Öncelik Bu Sezon - Son Dakika
Spor

Öncelik Bu Sezon

Öncelik Bu Sezon

Ligin Son Sırasında Yer Alan Hacettepe'nin Genç Teknik Sorumlusu Ergün Penbe, Gelecek Yıl ile İlgili Bir Çalışma Yapmadıklarını Söyledi. Penbe, "Gidecek ya da Kalacak Oyuncularla İlgili Bir Konu, Şu An Gündemimizde Değil" Dedi

17.04.2009 01:38  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin son sırasında yer alan Hacettepe’nin genç teknik sorumlusu Ergün Penbe, gelecek yıl ile ilgili bir çalışma yapmadıklarını söyledi. Penbe, "Gidecek ya da kalacak oyuncularla ilgili bir konu, şu an gündemimizde değil" dedi

SÜPER Lig’in dibinde yer alan Hacettepe’nin teknik sorumlusu Ergün Penbe, önceliklerinin bu sezonu tamamlamak olduğunu belirterek, "Gelecek sezonun planlaması ile ilgili bir çalışma olmadı. Belki bu haftaki maçtan sonra başkan ile teknik ekip olarak bir görüşme yapabiliriz. Gidecek ya da kalacak oyuncularla ilgili bir konu, şu an gündemimizde değil" diye konuştu.

Bundan sonraki maçlarda iyi mücadele ve güzel futbol hedeflediklerini ifade eden Penbe, "Kalan maçlar bizim için hem prestij hem de maddi anlamda kazanç niteliğinde. Ligde alınan her galibiyetin bir parasal karşılığı var. Futbolcularımız, kalan maçlarda galip gelerek kendi paralarını kendileri kazanmaya çalışacak" diye konuştu.

Sonuca gidemedik

Kendileri için ’büyük takım, küçük takım’ farkı olmadığını, izleyenlere zevkli maçlar seyrettirme amacı taşıdıklarını ifade eden Penbe, "Ligdeki bir çok takımdan iyi futbol oynadık. Ancak bunu bir türlü skora yansıtamadık. Takımımız, çok genç ve tecrübesiz olduğundan moralleri çabuk bozulabiliyor ve toparlanmak da zor oluyor. Futbol, netice oyunu. Neticeye gidilemeyince bu tür sonuçlarla karşılaşılabiliyor. Geçen yıl OFTAŞ’ta arkadaşlık çok iyiydi. Takım olmuşlardı ve takım ruhu, sahaya çok iyi yansıyordu. Bence bu sene yaşadığımız en büyük eksiklik bu. Takımdan ayrılan futbolcuların boşluğunu bir türlü dolduramadık. Ayrıca geçen yıl çok iyi bir performans ortaya koyan Serkan, bu sezon aynı formu yakalayamadı. İbrahim Şahin aynı şekilde tam anlamıyla verimli olamadı. Takımı ileri taşıyan Sandro’nun eksikliğini de çok hissettik" dedi.

Ergün Penbe, gelecek sezon Hacettepe ile devam edip etmeyeceği konusunda yönetim ile henüz bir görüşme yapmadıklarını söyledi. Penbe, "Yönetimin geleceğe yönelik planları, bizim de durumumuzu belirleyecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Öncelik Bu Sezon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement