"Ondan Bir Cacık Olmaz" - Son Dakika
Magazin

"Ondan Bir Cacık Olmaz"

"Ondan Bir Cacık Olmaz"

Çelik, bir dönemin efsane grubu 'İzel-Çelik- Ercan'ın dağılmasıyla ilgili İzel'i suçladı.

21.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan ünlü popçu Çelik; İzel-Çelik-Ercan grubunun İzel'in davranışları sebebiyle dağıldığını açıkladı. Çelik meslektaşı İzel'le ilgili şu açıklamaları yaptı:

DİSİPLİN SIFIR!

İzel'de disiplin sıfırdır; hiç disiplinli değildir. Herkese kolay ulaşabilir, konuşabilirsin ama İzel'in yüksek kariyerine ulaşamazsın! Geçen hafta hep birlikte konuk olarak katıldığımız Beyaz Şov sonrası Beyaz'ı arıyoruz, konuşuyoruz, Serdar Ortaç'ın babası vefat etti; aradık, konuştuk. Ancak İzel kendini öyle bir yerde görüyor ki, telefonlara bile çıkmıyor. Ben Ercan'ın (Saatçi) İzel'in disiplinsizliği yüzünden travmalar geçirdiği günleri bilirim ama artık İzel umrumda değil! Ondan benim için bir cacık olmaz!

İZEL LİSTE YAPMIŞ

Grup olarak neden koptuğumuzu 'Beyaz Şov' sonrası gittiğimiz partide Ercan açıkladı. Ercan'ı, İzel fişeklemiş. Önüme 10 maddeden oluşan bir emir listesi koydular, ben de kabul etmedim ve bitti. O listeyi İzel hazırlatmış.

ERCAN ADAMDIR!

'Beyaz Şov'dan sonra sanki ben grupla yeniden çalışmak istiyormuşum gibi oldu. Yıllar önce gruptan ayrıldığım için ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. Çünkü İzel hiç değişmemiş. Ercan adam gibi adamdır ve ben, bu konuda ne dersem o da altına imza atar. 25 yıldır İzel'le ilgili konuşmuyoruz ama artık bıçak kemiğe dayandı.

YAYINDA ROL YAPTIM

İzel'le birbirimizi yayında gördük ve birbirimizin gözüne bakarak şarkı söyledik ama bizim için rol yapmak zor bir şey değil. İyi rol yaptım!

İzel yüzündeki yaraların aşk acısıyla oluştuğunu söylüyor ama onun yüzü 17 yaşından beri hep öyleydi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Ondan Bir Cacık Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement