Onikişubat Belediyesinden Azerbaycanlı öğrencileri gıda yardımı - Son Dakika
Güncel

Onikişubat Belediyesinden Azerbaycanlı öğrencileri gıda yardımı

Onikişubat Belediyesinden Azerbaycanlı öğrencileri gıda yardımı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere, Onikişubat Belediyesince gıda yardımı yapıldı.

16.05.2020 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere, Onikişubat Belediyesince gıda yardımı yapıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ülkelerine gidemeyen ve kent merkezinde yaşayan öğrencileri unutmayan belediye ekipleri, ramazan ayı nedeniyle hazırlanan gıda paketlerini öğrencilerin evlerine bıraktı.

Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural Şahbazlı, Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçicek'e Azerbaycanlı öğrencilere sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesi için adım atıldığını belirten Şahbazlı, "Sağolsunlar sayın başkan kısa süre içerisinde gerekli talimatları verdi ve öğrencilerimize teslim edilmesi için gıda paketleri gönderildi. Sayın Başkanımıza her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de destekçimiz olduğu için şahsım, ülkem ve öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onikişubat Belediyesinden Azerbaycanlı öğrencileri gıda yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement